Mr. Lee & IvaneSky objavili spot za pjesmu ‘Sailor’

Mr. Lee & IvaneSky objavili spot za pjesmu ‘Sailor’

Nedavno su nam predstavili spot ‘A good actor’ kojim su Damir Martinović Mrle Ivanka Mazurkijević najavili svoje vjenčanje, a suradnja s Wedding2Book agencijom i priznatim art direktorom, fotografom i redateljem Sašom Hessom se nastavlja. Spot za Mornara donosi potpuno drugačiju priču i estetiku, a nastao je u nestvarnom stubištu arhitektonskog čuda – poznate Kockice, u maniri ‘one take’ spotova inspiriranih Massive Attackom i njihovom ‘Unfinished Symphaty’ te Blade Runner estetikom.

Nakon Mrletovog eksperimentalnog snimanja ‘’zvuka grada Rijeke’’ i željom za materijalizacijom istog nastala je pjesma ‘Sailor’ koja je zatim otputovala i do Berlina gdje su na pjesmi sudjelovali i fantastični udaraljkaši pod vodstvom Sanje Fišter, a aranžmane za čela radio je priznati kompozitor i dirigent Frano Đurović. No to nije sve! Mr. Lee & IvaneSky veliki su zaljubljenici jedne od najvećih suvremenih  spisateljica Tatjane Gromače, koju su zamolili da u sklopu ‘Sailora’ sinkronizira jednu od svojih poema – unutar ideje spajanja tri forme umjetnosti koju donosi novi spot, Tatjana Gromača donosi zapis iz Knjige izmišljenih snova.

Zanimljiv detalj u spotu definitivno je trenutak kad dron kojim je spot sniman, biva pušten i oslobođen sigurnosti na milost i nemilost redatelja niz stubište Vitićeve Kockice. Srećom po nas, stubište je bilo milostivo. 

⬇ STREAM & BUY ⬇

MR.LEE & iVANESKY – SAILOR

DALLAS MUSIC SHOP 

Total
2
Shares
Previous Article
Činčila predstavila novi spot "Pogledaj"

Činčila predstavila novi spot "Pogledaj"

Next Article
soulcase-debi-singlom-the-attic-najavio-ep-devour

Soulcase debi singlom "The Attic" najavio EP "Devour"