Share
Muhe Bez Glave objavile album pod nazivom ‘Orange Days’

Muhe Bez Glave objavile album pod nazivom ‘Orange Days’

Riječki bend Muhe Bez Glave izbacio je novi album pod nazivom „Orange Days“. Album sadrži ukupno osam pjesama, a na službenom YouTube kanalu objavljen je u ponedjeljak, 4. rujna.

Muhe Bez Glave na sceni djeluju više od 10 godina, a postavu čine Ivan Saftić, Erik Benas i Denis Protega. U svojim počecima svirali prvenstveno punk, no s vremenom su evoluirali i okrenuli se nešto mračnijem i ozbiljnijem zvuku.

Novi album zaista je fantastičan i pokazuje svu raskoš talenta i zrelosti benda, a možete ga poslušati u nastavku:

Album je moguće besplatno preuzeti na SoundCloudu.

S debitantskog studijskog albuma objavili su i prvi singl/videospot “Noćna utjeha”. Audio produkciju singla, kao i cijelog abuma radio je Matej Zec (GIS studio, Kastav 2017.), dok se za video pobrinuo Happi Hippi i Damir Tomić (redatelj).

Svirali su i  kao predgrupa bendovima poput Gužve u 16ercu, Atheist rapu, Stillnessu i hrpi drugih.

“Glazba koju stvaramo je izraz našeg svakodnevnog života. Tekstovi se tiču tema u kojima se većina mladih može prepoznati. Teme su od škole, faksa, posla do izlazaka, cura, seksa pa i politike. Glazbeni žanr je u početku bio punk, ali kako je bend odrastao, on se mijenjao”, izjavili su iz benda.

Želja benda je zasvirati po cijeloj Hrvatskoj i gradovima bivše države, stoga ako ih netko želi angažirati bit će voljni nastupiti.

Leave a Comment