Share
Muzika, humanost i dobra zabava – 2. Arhangel fest ovog vikenda

Muzika, humanost i dobra zabava – 2. Arhangel fest ovog vikenda

Drugi Arhangel fest biće održan 25.i 26. maja na Dunavskom keju u Grockoj. Na festivalu nastupa preko 20 bendova, a pored muzičkog, organizatori najavljuju i druge interesantne programe i humanitarne akcije.

Nakon što je 2017.godine održan prvi „Arhangel moto-rock fest“ na teritoriji i pod pokroviteljstvom opštine Grocka,  MK Arhangel najavili su još jedan, ovog puta još veći i kvalitetniji festival! Uz hedlajnere, grupe Kerber i S.A.R.S. nastupiće još 19 bendova!

Najstariji moto-klub u Srbiji i regionu i ove godine dokazuje da misli na sve i da radi na tome da se svi koji posetioci festivala osećaju kao kod kuće: “Organizovan je prostor za kamp sa oko 30 šatora, parking, obezbeđenje i dotok vode, kao i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja.

U subotu, 26.maja prepodne bajkerima će na Dunavski kej doći i deca iz Doma za nezbrinutu decu „Drinka Pavlović“. „Za njih će biti priređen i adekvatan muzički program“ kažu bajkeri i dodaju da im je posebno zadovoljstvo da tim klincima organizuju priliku da nešto više nauče o motorima i da im organizuju dan u kojem će uživati i koji će pamtiti.

SATNICA FESTIVALA:
Petak, 25.maj:
15h – Pozitivna terapija
15.45h – Posno prase
16.30h – Zla prilika
17.15h – Contaminated Mind
18h – Dusi
18.45h – Unchained
19.30h – Far
20.15h – Kuga
21.05h – Trigger
22h – KERBER
23.15h – Void Inn
00.30h – Sanitarium

 

Subota, 26.maj
16h – Mokri asfalt  
17h – Doručak na travi
18h – Navy ne obećava
19h – Hunting Souls
20h – Kontras
21h – Bolesna štenad
22h – S.A.R.S.
23.30h – San debelih žena
00.25h – Fulsh Ideals

Pored toga, štandove na festivalu imaće i humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“, kao i moto kuća KTM (ProMoto centar), BJBikers.com, Wurst Platz… Očekuje nas i izložba „friziranih“ automobila VW kluba a za ljubitelje tetovaža tu je i New View tatoo studio.  

Druženje u prijatnoj atmosferi, razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, ta dva prolećna dana, na Dunavskom keju u Grockoj, je ono sto propagiramo“ poručuju bajkeri i pozivaju vas da budete deo ove velike manifestacije!

Budite i vi deo ARHANGEL FESTA, provedite dva nezaboravna dana uz dobru muziku i dobre ljude –  dođite 25. i 26.maja na Dunavski kej u Grockoj!

Ulaz na festival je BESPLATAN!

Facebook event