Share
My Buddy Moose objavili novi album “IV”

My Buddy Moose objavili novi album “IV”

Riječki sastav My Buddy Moose danas je u izdanju Dancing Bear-a objavio novi album “IV”.

Album je danas ekskluzivno stigao na Deezer, a u petak 14. srprnja stiže u CD shopove

Jednostavno naslovljen “IV”, album donosi 10 pjesama snimljenih u studiju G.I.S. u Kastvu pod snimateljskom palicom Mateja Zeca. Za miks albuma zaslužan je američki glazbenik i producent Matthew Emerson Brown dok je mastering albuma radio Levi Seitz iz Black Belt Mastering studija u Seattleu.

Produkciju albuma potpisuje My Buddy Moose u suradnji sa Matejom Zecom i Matthewom Emersonom Brownom kao koproducentima.

– Kao i do sada većina materijala je snimljena uživo, kako su pjesme nastale u našoj garaži tako su i snimljene u studiju bez previše dosnimavanja. Album je s jedne strane logičan nastavak onoga što smo do sada radili, ali s druge strane donosi i neke iskorake kako u autorskom i sviračkom dijelu, tako i u produkcijskom smislu. Presretni smo kako je sve skupa na kraju ispalo i jedva čekamo reakcije publike – kaže o novom materijalu pjevač i gitarist Luka Benčić.

Poseban gost na albumu je Ivana Smolović, beogradska kantautorica koje će se neki sjetiti kao čestu gošću na albumima nažalost ugaslog Rebel Stara. Ivana je s My Buddy Mooseom snimila duet  “Waiting”.

Za jedinstveni vizualani identitet novog albuma zaslužni su Enver Krivac i Dobriša Radovanović.

Uporedo s izlaskom četvrtog albuma, My Buddy Moose su izbacili i videospot za singl ‘Terrible Place’, u režiji Nataše Antulov.

Album ‘IV’ objavljen je u digitalnom foramtu, CD formatu (od 14. srpnja 2017.), a na jesen 2017. stiže i kao LP.

 

 

  1. […] Ovom prilikom My Buddy Moose predstaviti će svoj novi album pod nazivom „IV“. […]

  2. […] su ljetos objavili svoj četvrti album, jednostavno naslovljen „IV“, koji je pokupio hvalospjeve domaće i regionalne glazbene kritike. Zagrebačkom promocijom […]

  3. […] Moose (2006.), Wonderful Feeling of Emptiness (2010.), Shine!Shine!Shine! (2013.) te IV (2017.). Posljednji album IV dočekan je hvalospjevima glazbene kritike koja ga je odmah nakon objavljivanja uvrstila u najbolja […]

Comments are closed.