Aiming-for-Enrike

Nagradna igra: Dijelimo 2×1 ulaznicu za Aiming for Enrike u KSET-u

Večeras u zagrebački KSET dolazi Aiming For Enrike, electro-rock dvojac koji je u kratkom roku stekao veliki broj fanova. Podršku će im pružiti splitski VIS ROLO!

Aiming For Enrike imali smo prilike čuti ove godine na MENT festivalu u Ljubljani kada su se predstavili pred dupkom ispunjenom dvoranom. Njihov zvuk može se opisati spojem elektronike, alternativnog rocka, disco ritma i jednostavne žestine. Sve što vam je potrebno za uspjeh su gitara, looper, bubanj i puno energije.

[su_note]Portal Treći Svijet za svoje čitatelje ima 2×1 ulaznicu, sve što treba je da podijelite članak na Facebooku i odgovorite na nagradno pitanje koje glasi: Ko nastupa kao predgrupa bendu Aiming For Enrike? Odgovor pošaljite zajedno sa svojim podacima (ime i prezime) na infotrecisvijet@gmail.com i u naslovu maila napišete “Nagradna igra Aiming For Enrike”. [/su_note]

Na ovoj turneji bend će promovirati svoj novi album „Music For Working Out“ koji izlazi 10. siječnja, a nekoliko singlova može se poslušati ovdje.

Rolo je splitski elektro eksperimentalni punk-rock bend koji iza sebe ima 2 albuma i pozamašan broj nastupa po RH. Po prvi puta će izvan Hrvatske zajedno s AFE svirati u Ljubljani, a dan nakon dolaze u KSET!

Poslušaj ZVA’ ĆU TE!

Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kn nabavi u KSET-u i Dirty Old Shop-u. Na dan koncerta za upad će biti potrebno izdvojiti 40 kn.

Total
2
Shares
Previous Article
Ogenj-bend

Intervju | Tomislav Mihac Kovačic (Ogenj): "Nastup uživo je finale našega rada, truda, zalaganja"

Next Article
za-koju-partibrejkers-bajaga-i-instruktori-yu-grupa-tocak-straight-mickey-and-the-boyz-i-cutura

Za Koju: Partibrejkers, Bajaga i Instruktori, YU Grupa, Točak, Straight Mickey and the Boyz i Čutura