Share
Nagradna igra: Vodimo vas na Hoomstock festival

Nagradna igra: Vodimo vas na Hoomstock festival

Treći Svijet i Hoomstock festival nagrađuju vas sa dvije festivalske ulaznice.

Sve što treba je da odgovor na nagradno pitanje pošaljete zajedno sa svojim podacima (ime, prezime, adresa, broj telefona) na infotrecisvijet@gmail.com i u naslovu maila napišete “NAGRADNA IGRA HOOMSTOCK”. Pitanje glasi:

 Koliko izvođača je nastupilo na Hoomstock festivalu 2015?

Prvo dvoje koje tačno odgovore, ćemo objaviti javno, na facebook stranici i nakon toga proslijediti informacije o kartama!

Sredina avgusta je vrijeme za Hoomstock, pa će se tako i ove godine, tačnije 18.8. i 19.8. u Humu na Sutli, na sportskom igralištu Osnovne škole Viktora Kovačića, održati novi, 12. po redu Hoomstock festival.

Hoomstock je nastao davne 2006. kada su mladi iz Huma na Sutli odlučili pokrenuti svoju sredinu, pa su tako napravili prvi rock festival u kino dvorani. Malo po malo, Hoomstock se razvijao, te je danas renomirani dvodnevni festival s preko 3.000 posjetilaca.

Organizatori su već ranije najavili sjajna imena i bogat program koji uključuje bendove Elemental, Repetitor,  Kojote, Jonathan, Sassju, Mayales, Razdor, Brkove, Cold Snap , Persons from Porlock, Liku Colorado, The Balkan Wanderers i Teške osjećaje.

Festival je humanitarnog karaktera jer se zarada prosljeđuje potrebitijima iz humskog kraja.

Kako je izgledao Hoomstock 2016. možete vidjeti u kratkom filmu.

 

 

  1. […] organizatorima i portalu Treći Svijet dvoje najbržih sretnika koje je tačno odgovorilo na nagradno pitanje, dobilo je dvije karte za 12. Hoomstock, a to […]

Comments are closed.