Share
Nagradna igra: Vodimo vas na Seasplash festival

Nagradna igra: Vodimo vas na Seasplash festival

Treći Svijet i Seasplash festival nagrađuju vas sa dvije festivalske ulaznice!

Portal Treći Svijet i Seasplash festival nagrađuju vas sa dva puta po jednu ulaznicu.

Sve što treba je da odgovor na nagradno pitanje pošaljete zajedno sa svojim podacima (ime, prezime, adresa, broj telefona) na infotrecisvijet@gmail.com i u naslovu maila napišete “NAGRADNA IGRA SEASPLASH”. Pitanje glasi:

 Koliko bina ima Seasplash Festival?

Odgovore ćemo objaviti sutra javno, na facebook stranici i nakon toga proslijediti informacije o kartama!

Seasplash festival jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala, idealno mjesto za sve ljude dobre volje i sa željom za odličnim i opuštenim ljetnim provodom, tik uz more. Na Seasplashu se pleše do ranih jutarnjih sati uz najbolje izvođače iz regije i poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući cjelokupnu bass glazbu i kulturu reggae, dub, drum & bass, dancehall, ska, world glazbe, kao i raznovrsne elektronske glazbe.

Festival se odvija na magičnoj lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule i nudi četiri dana glazbe na mnoštvu pozornica, kao i dnevni glazbeni i umjetnički program na plaži, besplatno kampiranje, kulturni i sportski program, radionice, bazar, chill out zonu i još puno, puno toga. Podiji su živopisni, a pozornice i kamp okruženi su prekrasnim plažama s pogledom koji puca na pulski zaljev i Nacionalni park Brijuni.

Seasplash festival se danas smatra neizostavnim dijelom kulturnog identiteta i turističke ponude grada Pule koji ga, kao i Turistička zajednica Pule, podržava. Budite i vi dio Seasplash magije – dođite i provjerite zašto se svi vraćaju!

Festival se održava od 20. do 23.07., a više informacija pronađite ovdje ili na zvaničnom sajtu festivala.