No Sleep Festival 2019

Nakon što je No Sleep Festival dvaput rasprodao preliminarne ulaznice, stigle i redovne

Prošlogodišnje izdanje No Sleep Festivala u produkciji EXIT tima, ostaće zapamćeno po velikoj poseti i spektakularnim žurkama u Luci Beograd, te brojnim zanimljivim događajima širom grada u nekoliko potpuno različitih klubova po kojima je naš glavni grad prepoznatljiv u Evropi. Ipak, ako je suditi po ovogodišnjem interesovanju, gde je u preliminarnoj prodaji otišlo gotovo tri puta više ulaznica nego prošle godine, Beograd će 8. i 9. novembra, ugostiti izuzetno veliki broj fanova elektronske muzike iz preko 30 zemalja sveta. Preliminarna prodaja koja je bila dostupna samo za 7.000 registrovanih kupaca, rezultirala je rasprodatom prvom serijom za manje od nedelju dana, pa je puštena i druga, duplo veća serija po nešto višoj ceni, a koja je otišla još brže! Danas je otvorena i redovna prodaja, i ulaznice za ovogodišnji No Sleep Festival sad su dostupne onlajn za posetioce iz celog sveta, dok je fizička prodaja moguća u Srbiji i nekoliko zemalja u okruženju, a kupci iz Velike Britanije, Francuske, Nemačke i drugih većih zemalja mogu da ih pronađu u svojim vodećim tiketing servisima. Cene ulaznica u ovoj, prvoj i najpovoljnijoj redovnoj seriji su 2.290 dinara za standardnu festivalsku i 3.990 dinara za VIP narukvicu, a mogu se pronaći na sajtu Nosleepfestival.com i na svim prodajnim mestima u mreži Gigstix.com.

Amelie Lens to headline No Sleep Festival 2019

Nakon što je imala čast da zatvori EXIT, ali i još nekoliko najvećih festivala sveta, belgijska superzvezda Amelie Lens nastupiće u petak, 8. novembra u Glavnom Hangaru Luke Beograd, a pridužiće joj se i trenutno najpopularniji rezident famoznog berlinskog kluba Berghain i zvezda u strelovitom uspunu, Kobosil! Sa njima u Srbiju prvi put stiže i produkcijski duo Joyhauser čija izdanja danas odjekuju sa najvećih pozornica sveta, baš kao i Farrago, zvezda izdavačke kuće Lenske, kako prijatelji zovu Amelie, dok će noć otvoriti Sugar Lobby.  Iduće nedelje biće objavljen i jedan od najvažnijih događaja godine na elektronskoj sceni, koji će biti održan u subotu, 9. novembra u gigantskom hangaru i industrijskom okruženju rečne luke na Dunavu, udaljenom svega 1,5km od Trga republike.

No Sleep Festival 2018 – The Official Aftermovie

Prošle godine, Beograd je ugostio novi No Sleep Festival u produkciji EXIT tima, koji je tokom tri noći i četiri dana na 12 festivalskih lokacija u danonoćnom programu, okupio neke od najtraženijih svetskih izvođača u kombinaciji sa herojima underground scene i zvezdama čije vreme tek dolazi. Nastupali su Fatboy Slim, Nina Kraviz, Cassius, Lee Burridge, Dax J, DJ Tennis, Olof Dreijer, I Hate Models, Molly, Marcel Fengler, Francois X, Randomer, Aleksi Perälä, Agnes Aves, Black Merlin i Philip Berg, dok je široka domaća i regionalna selekcija obuhvatila neke od ključnih aktera kao što su Marko Nastić, Dejan Milićević, MKDSL, Peppe, DJ Jock, Filip Xavi, Vladimir Aćić, Sonja Sajzor, Monosaccharide, 33.10.3402, Schwabe, Nevena Jeremić i brojni drugi! Paralelno sa festivalom, održala se i prva No Sleep Konferencija, na kojoj su Philippe Zdar, DJ Tennis, Dax J, Olof Dreijer i brojni drugi, govorili na panelima o aktuelnim temama današnje elektronske, ali i svetske muzičke scene.

Muzička platforma No Sleep koju je EXIT kreirao uz podršku popularnog domaćeg brenda Guarana, već četvrtu godinu zaredom okuplja neke od vodećih aktera i brendova svetske elektronske i klupske scene. Zahvaljujući matičnoj No Sleep Novi Sad bini na Exitu, sa kojom je i pokrenuta cela muzička platforma, na jednom mestu svake godine se okupljaju neki od najpoznatijih svetskih klubova kao što su fabric, Concrete, Tresor, Sub Club, Fuse, Arma17, The Bunker New York, Nitsa, Salon des Amateurs i Grelle Forelle, uključujući i ovdašnje klubove kao što su Drugstore, 20/44 i Tunnel. U protekle tri godine, EXIT je uz No Sleep događaje obišao neke od najvećih metropola kao što su Njujork, London, Moskva, Sao Paulo, Barselona, Rim i drugi, a ove jeseni vraća se u Beograd, po drugi put u festivalskom formatu.

Total
0
Shares
Previous Article
Saša Novak

Saša Novak objavio novi singl i spot – "Vrijeme"

Next Article
Fatima-Hajji-Barutana-Beograd

Izveštaj | Fatima Hajji u Barutani – JAKO – JAČE – FATIMA!