Share
Nakon zabrane Let 3 se vratili na Facebook

Nakon zabrane Let 3 se vratili na Facebook

Mrle iz Leta 3 svećeniku Iki Manduriću pružio ruku prijateljstva: „Znam kako ti je, i meni su izbrisali Facebook zbog šupkoluk joge“

Nakon nekoliko mjeseci propitkivanja od strane fanova, basist grupe Let 3, Damir Martinović Mrle napokon se oglasio po pitanju nestanka Let 3 Facebook profila sa stranica najpopularnije društvene mreže. Let 3 profil, koji je brojao preko dvadeset i pet tisuća fanova, nestao je nakon Mrletove čestitke za Uskrs, u kojoj je s mladim lukom u stražnjici čestitao Hrvatima Uskrs.

Vidjevši nanesenu nepravdu i poistovjetivši se sa svećenikom, čiji je napad na izjavu predsjednice Grabar-Kitarović da prakticira jogu rezultirao nestankom Mandurićeve Facebook stranice, Mrle je snimio osebujan video za ove teške trenutke kroz koje je Mrle nedavno i sam prošao.

„Dragi don padre Ikea, vrijeme je da se ujedinimo i stanemo na kraj ovom hibridnom ratu te predlažem da se zajedničkim snagama borimo protiv ovakvih pojava u našem društvu – pozivam Vas da zajedno odradimo jednu seansu šupkoluk joge te usmjerimo svoju duševnu energiju ka razotkrivanju neprijatelja koji nam gasi Facebook profile.“, poručio je Mrle.

Let 3 nedavno je otvorio i novu Facebook stranicu, a Mrle ovim putem apelira svim fanovima da istu zaprate i podijele je bespućima interneta „unatoč i usprkos cenzuri“ jerzajedno smo jači! ❤

Zapratite novi page, sherajte, širite ljubav!  

 FB // LET 3

IG // LET 3

Foto: Zlatan Lipljanac