Share
Narcos: Mexico – nova sezona Narcosa stiže u novembru

Narcos: Mexico – nova sezona Narcosa stiže u novembru

Netfliks je objavio trejler za četvrtu sezonu popularne serije “Narcos”, a potom otkrio i datum svetske premijere.

Američki glumac Majkl Penja i meksička zvezda Dijego Luna će glumiti glavne narkobosove u Meksiko, u četvrtoj sezoni Netflix-ove drame “Narcos” koja će premijerno biti prikazana 16. novembra, piše “Independent”.

Dok su prve tri sezone snimane u Kolumbiji, Narcos je promenio lokacija snimanja. Kako piše u zvaničnom sinopsisu serije, Narcos će “istražiti poreklo modernog rata droge tako što će se vratiti njenim korenima”.

U novoj sezoni biće prikazan nastajanje jednog od najjačkih kartela u Gvadalahari 1980-ih, sa Dijegom Lunom i Majkl Penjom u glavnim ulogama, piše B92.net

Dijego će igrati jednu od glavnih uloga narkobosa koji je osnovao najjači meksički kartel u osamdesetima – Miguela Angela Feliks Galarda dok će se Majkl u ulozi Kikija Kamerona boriti ispred DEA – američke policijsko-obaveštajne agencije za suzbijanje narkotika.

Podsećamo, prošle godine u septembru mesecujMeksikanac koji radi na pronalaženju lokacija za snimanje drame “Narcos” Karlos Munjoz Portal ubijen je u Temaskalapi u centralnom delu Meksika.