Share
Nashville Pussy 23.07. zatvaraju sezonu zagrebačkog Hard Place-a

Nashville Pussy 23.07. zatvaraju sezonu zagrebačkog Hard Place-a

NASHVILLE PUSSY nakon dvije godine ponovo stižu u Hard Place! Na zatvaranju sezone, u utorak 23.07., biti će žestoko uz ovaj legendarni band koji je i sam Lemmy obožavao!

Nakon sjajne sezone u kojoj smo gledali i slušali puno dobrih bandova (Left Lane Cruiser (USA), The Bonneviles (Ireland), James Leg (USA)….) završti ćemo niz sa neponovljivim NASHVILLE PUSSY!

Kritičari „tepaju“ Nashville Pussy da zvuče kao AC/DC dok boksaju sa Lynyrd Skynyrd, a Motorhead gledaju… nazivaju ih najboljim rock party bandom…. Nastali iz pepela banda NINE POUND HAMMER 1997. od osnutka su odsvirali preko 1000 koncerata u više od 40 zemalja svijeta, osvojili nominaciju za Grammy, bili na turnejama sa SLAYER, MOTORHEAD, ZZ TOP, LYNYRD SKYNYRD i mnogim drugima, a njihova gitaristica Ruyter je uvrštena na listu najboljih ženskih izvođača svih vremena! Prema tome nemojte propustiti pogledati legendarne NASHVILLE PUSSY u Biggest Little Rock Clubu 23.07.2019.

Nakon što su prošli put “razvalili” svirkom, scenskim nastupom i sjajnim odnosom sa publikom, za očekivati je da će i ovaj koncert (kao i prethodni) biti rasprodan, pa svi oni željni sjajnog žestokog rock’n’rolla na tragu Motorheada i AC/DC neka nabave svoje ulaznice na vrijeme po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna (da ne bi kao i neki prije ostali ispred kluba) u Hard Place-u, Rockmarku, Dirty Old Shopu i na entrio.hr Na blagajni kluba, ako koja ostane, ulaznice će koštati 100 kn.

Osigurajte si mjesto za još jedan veliki rock’n’roll spektakl koji se priprema u Najvećem Malom Rock Klubu u gradu na samom zatvaranju sezone svirki!