Share
NAVY ne obećava predstavili novi singl i spot “Red, rad i disciplina”

NAVY ne obećava predstavili novi singl i spot “Red, rad i disciplina”

Beogradski pank sastav Navy ne obećava objavio je novi singl i spot pod nazivom “Red, rad i disciplina” kao još jednu najavu prvog albuma.

“Novim singlom hteli smo da isprovociramo konzervativni deo populacije, i kako spotom tako i tekstom pesme, dotaknemo se onoga o čemu svi ćute a što se dešava svuda oko nas. Svi to znamo. Noćni život Beograda je žestok a mi smo brzi momci. A i one hoće isto što i mi. Preko cele nedelje naporno radimo, pa vikendom odlepimo i upucamo bankomat kad proguta karticu. Negde oko 3-4 ujutru u taxiju, kada već niko više ne zna svoju adresu, pa nas taxista vozi na after, želeli smo da imamo svoju himnu koju ćemo pevati dok nas svi gledaju zgroženo. Zato smo snimili ovu pesmu. Red rad i disciplina!” rekli su iz benda.

“U spotu su gostovale naše stare prijateljice Irena Krstić (poznata iz spotova S.A.R.S.-a) i Milena Marković”, dodali su iz benda.

Za produkciju su bili zaduženi Nikola Vranjković i Ivan Petrović, pesma je snimana u P3 studiju u BIGZ-u od strane Ivana Petrovića i Juliusa Velkera. Spot su snimali Nemanja Andrejević i Marko Ostojić, dok je za montažu i efekte bio zadužen takođe Nemanja Andrejević, frontmen benda.

Snimanje albuma je završeno i uskoro se može očekivati novi materijal. Bend nikad nije bio usviraniji i spreman je za nove avanture. Sledeće stanice su:

13.10.2018. >>>  Temerin, Road house – Zbogom Brus Li + Navy ne obećava
23.10.2018 >>> Beograd, SubBeerni centar – Bolesna Štenad + Navy ne obećava + Divlje Svinje
3.11.2018. >>> Novi Sad, Shamrock bar – Bolesna Štenad + Navy ne obećava

Na albumu prvencu pod nazivom “Novu kult – Novi poredak” naći će se 14 pesama.

“U snimanju u produkciji učestvovali su Nikola Vranjković i Ivan Petrović i ovom prilikom im se zahvaljujemo na strpljenju i posvećenosti. Možemo reći da je album prevazišao sva naša očekivanja, i jedva čekamo priliku da ga predstavimo javnosti. Upozoravamo vas samo da nismo jednodimenzionalni likovi, pa bi ste mogli biti vrlo iznenađeni kakve se sve pesme na ovom albumu mogu pronaći. Uskoro! 😉 ” naglasili su iz benda.