Hadži Prodane Duše Negativac

“Negativac” – novi singl i spot benda Hadži Prodane Duše

Pobednici jubilarne 50. Gitarijade u Zaječaru, bend Hadži prodane duše, predstavio je svoj novi singl i spot pod nazivom „Negativac“.

Užički alter rock bend Hadži prodane duše je objavio prvi singl nakon svog debitantskog albuma Racionalna manjinakoji su osvojili kao pobednici jubilarne 50. Gitarijade u Zaječaru.

Bend je najavio sing kao svoj „najintigantniji projekat“ a postavku benda čine: vokal / gitara: Vojislav Lazić, bas: Milan Jevtović, gitara: Vladimir Radović i bubanj: Uroš Rakonjac

 „Veoma nam je drago što imamo priliku da posle pauze izazvane pandemijom možemo da predstavimo novi materijal na kome smo radili. Već se uveliko radi na materijalu za novi album koji ćemo uskoro najaviti“.

Publika će moći uživo da čuje numeru Negativac 03.07.2021. na koncertu benda u Gradskom kutlurnom centru Užice, a uz njih će nastupati i bendovi Volt Pop, Mehanizam i Brat.

Pesma je snimljena u studiju P3, tonski snimatelj je bio Ivan Petrović, dok je za mix i mastering uz njega zaslužan i Nikola Vranjković.

Hadži Prodane Duše Negativac
Foto: Aleksa Borković

Režiju za spot je radila Jovana Avramović, scenario Irena Parezanović, art direktor i direktor fotografije je Ana Melentijević, produkciju lično bend Hadži prodane duše, izvršnu produkciju Ikonija Jeftić i Aleksa Borković, dok su uloge u spotu tumačili Đorđe Živadinović Grgur, Andrea Đina Ržaničanin, Mia Jovanović, Ivana životić, Miloš Janjić, Aleks Zain i Tijana Gal.

Spot za numeru „Negativac“ možete preslušati na sledećem linku:  

Total
0
Shares
Previous Article
Marvin Gaye

Snima se film o legendarnom Marvinu Gayeu

Next Article
BoooX EP Sezona kiselih krastavaca

BoooX video singlom "Poigravanje" predstavlja EP "Sezona kiselih krastavaca"