Share
“Nema ljubavi u klubu” – novi singl benda Buč Kesidi

“Nema ljubavi u klubu” – novi singl benda Buč Kesidi

Levoruki rokenrol boj duo iz Pančeva, Buč Kesidi, spremni su da vas osvoje novim singlom intrigantnog naslova ‘Nema ljubavi u klubu’.

Spot za pesmu u celosti možete pogledati na YouTubeFacebook ili Instagram profilu benda dok singl možete preslušati ili preuzeti na svim streaming ili download platformama putem sledećeg linka.

Zvanični remiks za pesmu radio je dobitnik MTV nagrade Gramophonedzie i njega možete poslušati samo na streaming ili download servisima.

Nema ljubavi u klubu je prvi singl benda Buč Kesidi koji najavljuje njihov drugi album na kome trenutno vredno rade. Kao i prethodni debi album i ovaj singl je snimljen u studiju Krokodil u Pančevu.

“Nema ljubavi u klubu je prvi singl koji najavljuje novi album, koji izlazi sledeće godine. Sada kada smo nas dvojica, napravili smo nov, moderniji zvuk, sa elektronikom i forama, biće vrlo fensi. Ovaj singl je tek početak”, navodi Luka Racić, pevač i gitarista benda.

Ujedno ovo je prvi singl koji objavljuju za izdavačku kuću Kontra, koja od sada preuzima i njihovu kompletnu diskografiju.

  1. […] Singl “Nema ljubavi u klubu” odneo je i simpatije regionalne muzičke štampe. Pesma je na prvom mestu singlova portala GLE Gradski radar, Balkanrock je singl uvrstio u prvih 10, portal Tegla je Buč Kesidi stavio na treće mesto od 30 hitova u 2018. godini, Strategija zvuka na četvrto mesto, a našao se i na listama portala Espreso u top 25 singlova 2018. godine po izboru Predraga Novkovića, kao i na listi portala BeforeAfter u top 50 singlova 2018. godine. […]

Comments are closed.