Share
Neon Lies promovira novi album ”II” u Attacku

Neon Lies promovira novi album ”II” u Attacku

U četvrtak 15. veljače u Klubu Attack / Medika održat će se promocija novog albuma na kazetnom i digitalnom izdanju minimal synth projekta Neon Lies pod naslovom ”II” a koji će biti objavljen istovremeno u Hrvatskoj na Cosmic Brood -podetiketi Doomtown Recordsa, te u Njemačkoj za etiketu Black Verb Records.

Neon Lies je solo minimal synth / darkwave projekt Gorana Lautara poznatog po brojnim underground punk bandovima ( Modern Delusion, Welcomin’ Committee In Flames, The Babies i dr. )

Nakon dviju jednomjesečnih evropskih turneja prošle godine, te španjolske turneje koje je upravo završila, a koje su uključivale i nastupe s poznatim darkwave američkim duom Boy Harsher, Neon Lies je na magnetofonu snimio 11 novih pjesama analogne minimalističke elektronike kojima će vas uznemiravati u četvrtak u Attacku.

Također, uz Neon Lies, nastupit će i dvije gošće sa svojim solo witch queer synth projektima,  Mala Herba ( Beč ) i Hextape ( Melbourne ) te dvije Dj-ejice iz bečkog kolektiva Love Is Strange sa svojim izborom opskurnog minimal syntha i darkwave-a.

Vrata se otvaraju u 21h, a donacija na ulazu iznosi 30 Kn.

Leave a Comment