Share
Neprijatelj Prelazi Zeku objavili novi album „Problem je u ljudima“

Neprijatelj Prelazi Zeku objavili novi album „Problem je u ljudima“

Nakon tačno dve godine od objave drugog albuma, novosadski bend Neprijatelj Prelazi Zeku predstavio je svoje novo izdanje pod nazivom „Problem je u ljudima“. Album se sastoji od 11 pesama od kojih su četiri već objavljene u vidu singlova koje su najavljivale album već izvesno vreme.

Snimanje je obavljeno u „Piknik studiju“ pod producentskom palicom Miroslava Majkića koji je bio zadužen da predstavi bend u najsirovijem mogućem obliku, s  obzirom da N.P.Z. važi za bend koji treba slušati uživo gde se najbolje oseti atmosfera koju momci prenose sa bine.

“Snimanje albuma je proteklo više nego uspešno, prezadovoljni smo konačnim proizvodom iako smo imali poteškoća uskladiti se zbog poslovnih obaveza pri pisanju istog. Ali eto uspeli smo, po nama, napisati naš najbolji album do sada i moramo se zahvaliti Miroslavu Majkiću na sjajnoj saradnji!”, rekao je bubnjar benda Miroslav Crveni.

Za dizajn omota zadužena je bila Dunja Ignjatović.

“Ne budi me” je poslednji singl koji je ugledao svetlo dana pre objavljivanja albuma.

Oslanjajući se na objavljene recenzije, može se zaključiti da je bend našao pravu formulu za komponovanje pesama u kojima može da se nađe svako pa čak i oni koji nisu ljubitelji oštrijeg zvuka.

Nastavljajući tradiciju, „Problem je u ljudima“ će se naći samo na digitalnim platformama ovog puta bez zvaničnog izdavača.

“Album smo objavili samostalno jer svedoci smo da u današnje vreme nekolicina bendova ima nešto konkretno od izdavača dok velika većina mora da se bori na razne načine da dodju do tržišta tako da smo se dogovorili da je ovako najbolje za nas”, dodao je Miroslav.

Neprijatelj Prelazi Zeku

“Koncertnu promociju publika može da očekuje u oktobru. Kao i uvek, Novi Sad je početna stanica i obećavamo sjajan koncert jer opet pripremamo nešto drugačije sa raznim audio/video efektima a plan je da se ceo koncert snimi kako bi smo zaokružili jednu kompletnu priču.”