Share
Netflix dodao 6 epizoda zadnjoj sezoni serije ‘Lucifer’

Netflix dodao 6 epizoda zadnjoj sezoni serije ‘Lucifer’

Netflix je objavio da će njihova zadnja sezona serije Lucifer imati šest dodatnih epizoda tako da je njihov ukupan broj narastao na 16!

Početkom svibnja odgledali smo četvrtu sezonu serije Lucifer koja je imala 10 epizoda da bismo mjesec kasnije saznali da će peta sezona biti posljednja. Zadnja sezona trebala je također imati 10 epizoda i biti objavljena tijekom 2020. godine, a sad su obožavatelji dobili veselu vijest: zadnja sezona će imati 16 epizoda umjesto 10 iako se još ne zna datum premijere.

Serija Lucifer svoj je život započela na Fox-u i naišla je na odlične kritike i ocjene te same riječi hvale za glumu Toma Ellisa u naslovnoj ulozi Lucifera Morningstara. Serija je u početku imala fantastičnu gledanost koja je s vremenom opadala tako da ju je Fox ukinuo nakon treće sezone, a obožavatelji su odahnuli kad ju je mjesec dana nakon otkazivanja pokupio Netflix za još jednu sezonu s 10 epizoda. Tu sezonu imali smo priliku premijerno pogledati 8. svibnja i završila je prilično napeto tako da su se svi nadali barem još jednoj sezoni, prenosi MojTV.

U ostalim ulogama su Lauren German, Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Aimee Garcia i Rachael Harris s tim da su se u četvrtoj sezoni pridružili Inbar Lavi i Graham McTavish.

Dok čekate petu sezonu možete uživati u sve četiri sezone na Netflixu.