Share
Netflix krenuo s snimanjem treće sezone serije ‘Ozark’

Netflix krenuo s snimanjem treće sezone serije ‘Ozark’

Potvrđena je treća sezona Netflixove hit serije Ozark. Serija koja je poznata po dvije stvari: 1. Mnogi je uspoređuju s Breaking Bad, na što su fanovi BB alergični. 2. Jason Bateman je pokazao da ima što reći izvan komedija po kojima je postao poznat, te se moglo reći da je strogo fah glumac. Do Ozark. Uloga Martya Snella mu je legla kao da su je tvorci serije Bill Dubuque i Mark Williams krojili po njemu.

Ukratko, Snellovi bježe u pripizdinu nakon što Martyev pohlepni partner popali lovu od mafije. U vukojebini Ozarka pokušavaju postići dogovor da spase živu glavu, sebe i svoje djece.

Druga sezona, Snellovi već plivaju kao riba u vodi, u igri je casino, kroz koji bi se prala lova od „Organiziranoga kriminala“…

U trećoj predstojećoj sezoni Marty se izgleda bude udaljio od supruge, Mafija traži žrtvenoga jarca, a  Darlene, nepredvidiva udovica (Jacob je nastradao u 2. sezoni) tek je sada tempirana bomba.

FBI traži ubojicu detektiva Roy Pettya, a Marty opet pliva između čvrste ruke Zakona i smrtonosne ruke Mafije.

Serija bude imala 10 epizoda, sada je već casting pri kraju, a snimanje počinje krajem ovoga mjeseca. Očekuje se da bude završeno s prvim danima jeseni 2019. godine, prenosi portal Titlovi.com