Share
Netflix našao nove zvijezde za 4. sezonu serije “Narcos”

Netflix našao nove zvijezde za 4. sezonu serije “Narcos”

Netflixova hit serija Narcos ide dalje, ali ponovno s novim glavnim glumcem, u ovom slučaju glumcima.

Biografska kriminalistička triler serija za svoje nove glavne zvijezde će imati Diega Lunu i Michaela Peñu. Trenutno nije poznato hoće li Pedro Pascal napustiti seriju. Krajem rujna je izjavio da je zabrinut za sigurnost cijele ekipe. Ili su u Netflixu odlučili da će im dobro doći još koje poznato glumačko ime. Pascal je u sve tri sezone glumio DEA agenta Javieru Peñu čiji je zadatak bio privesti Pabla Escobara, a nakon toga Cali kartel.

Serija Narcos je odlično prihvaćena među kritikom i publikom, no još uvijek nije popularna kao što su na primjer Kuća od karata ili Stranger Things. U samo tri sezone došlo je do velikih promjena u glumačkoj ekipi. Osim što je bilo očekivano da originalna zvijezda Wagner Moura neće dugoročno biti njen dio jer je utjelovio Pabla Escobara. Seriju je nakon druge sezone napustio Boyd Holbrook koji je glumio Stevea Murphyja, DEA agenta zaduženog za Escobarov slučaj.

Diego Luna i Michael Peña u 4. sezoni Narcos-a

Diego Luna je prošle godine glumio u blockbusteru Rogue One: Priča iz Ratova Zvijezda. Dok smo Michaela Peñu prije dvije godine gledali u Marvelovom hitu Ant-Man. Obojica su imali manje uloge u filmovima i serijama, a popularnost im je obojici naglo porasla spomenutim kino hitovima. Nije poznato u kakvim će se ulogama naći njih dvojica u Narcos-u, piše mojtv.hr.

narcos season 4

Netflix je predstavio nove glumce za seriju u svom kratkom teaseru za četvrtu sezonu, (u kojem nećete vidjeti ništa osim njihovih imena, ništa se ne otkriva o seriji i radnji). Radnja nove sezone će biti smještena u Meksiko gdje je nedavno počelo snimanje. Datum premijere nije poznat, ali očekujemo je tijekom sljedeće godine.

  1. […] U gradu koji je odraz tradicije i kulture Meksika, pratićemo nastajanje glavnog kartela u kome će glavne narkobosove igrati američki glumac Majkl Penja i meksička zvezda Dijego Luna. […]

Comments are closed.