Share
Netflix otkazao ‘Daredevila’ nakon tri sezone

Netflix otkazao ‘Daredevila’ nakon tri sezone

Još jedna koprodukcija Marvela Netflixa je završila objavom da je nakon tri sezone otkazan Daredevil. Ova vijest dolazi samo dva mjeseca nakon što je emitirana treća sezone serije koja je iznimno dobro prošla kod publike i kod kritičara.

Daredevil je najnoviji u nizu otkazanih Marvelovih serija od strane Netflixa. U listopadu su Luke Cage i Iron Fist otkazani nakon samo dvije sezone. Doduše s obzirom na to da nisu imali baš sjajne rezultate to je u jednu ruku bilo za očekivati, ali vijesti o Daredevilu dolazi kao veliko iznenađenje.

S jedne strane dolaze glasine kako bi se sve te serije mogle preseliti na novu Disney streaming uslugu koja uskoro počinje s radom. Ali opet, Disney+ planira biti PG-13 pa se ove serije, ako ih ne plainiraju razblažiti, nikako ne uklapaju u sadržaj, prenosi MojTV.

Za sada je Netflix u travnju 2018. objavio da će obnoviti Jessicu Jones za treću sezonu, dok je u prosincu 2017. Punisher obnovljen za drugu sezonu. Te su serije još jedine preostale od Netflix / Marvel koprodukcije, ali nakon što im završe sljedeće sezone vjerojatno možemo za njih očekivati istu sudbinu.

  1. […] Možemo pretpostaviti kako će druga sezona Punishera biti i zadnja, barem što se Netflixa tiče, ako će slijediti dosadašnji trend. Prošle godine Netflix je imao pet Marvelovih serija u produkciji – Iron Fist, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage i Punisher – da bi u posljednjih nekoliko mjeseci prvo otkazali Iron Fista, zatim Luke Cagea i najveće iznenađenje: Daredevila. […]

Comments are closed.