Nick Cave

Nick Cave and The Bad Seeds otkazali svetsku turneju u 2021. godini

Usled pogoršanja situacije izazvane pandemijom, menadžement benda Nick Cave and The Bad Seeds doneo je odluku da otkaže  svoju svetsku turneju u 2021. godini u okviru koje je trebalo da se održi i koncert 15. maja u beogradskoj Štark Areni.
 
Članovi benda su se i zvanično oglasili ovim povodom:
 
Sa velikim razočaranjem objavljujemo da turneja po Velikoj Britaniji i Evropi benda Nick Cave & The Bad Seeds 2021 ne može da se realizuje zbog trenutne situacije izazvane Covid-19.
 
Složenost i obim turneje koju smo planirali, u kombinaciji sa kontinuiranom neizvesnošću oko pandemije, znače da uprkos napornom radu svih onih koji su učestvovali u realizaciji, ne možemo da garantujemo da se koncerti mogu održati.
 
Nastavljamo da radimo na alternativnim planovima za 2021. i 2022. i nadamo se da ćemo sledeće godine objaviti neke lepše vesti.
 
Šaljemo ljubav svima vama.
 
Nick Cave & Bad Seeds
 
Sve ulaznice kupljenje za beogradski koncert 15. maja u Štark Areni biće refundirane. Svima onima koji su online kupili ulaznice, novac će automatski biti refundiran u narednih mesec dana na račun sa koga su ulaznice kupljene, dok oni koji su fizički kupili ulaznice na prodajnim mestima, povrat novca mogu da izvrše na blagajni Ušća ili Doma omladine. Ukoliko kupci nisu  iz Beograda, ili iz nekih drugih određenih razloga ne mogu da dođu na blagajne Ticket Vision-a u Shoping Center Ušće ili na blagajnu Doma omladine, potrebno je da pišu na office@tickets.rs kako bi dogovorili pojedinosti oko refundacije. Proces refundacije karata biće započet od srede, 9. decembra. Organizatori koncerta se unapred zahvaljuju publici na strpljenju i razumevanju oko refundacije karata.

Foto: Chad Wadsworth

Total
1
Shares
Previous Article

U prodaji knjiga ‘Repotpisani - 100 najboljih tekstova srpskog hip hopa’

Next Article
Lira Vega

Lira Vega predstavila spot za singl "Bluz"