Share
Nikola Pejaković Kolja specijalni gost Whitesnakea na Tašu

Nikola Pejaković Kolja specijalni gost Whitesnakea na Tašu

Muzičar Nikola Pejaković Kolja nastupiće kao specijalni gost legendarnog hard-rok benda Vajtsnejk (Whitesnake) 27. juna na stadionu “Tašmajdan” u Beogradu, najavili su organizatori.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Kolja se muzičkoj sceni predstavio izdanjima “Mama, nemoj plakati” (2001), “Kolja” (2009) i “Grobovlasnici” (2013), a kultni status kod publike i kritike učvrstio je odlično prihvaćenim albumom “4 Prsta” (Long Play 2018), u produkciji gitariste Voje Aralice.

Hit-singlovi “Može malo sutra”, “Ala je lep ovaj svet” i “Svaku noć je isti mrak” se smenjuju na top-listama, a Koljini koncerti predstavljaju prave praznike rokenrola i neverovatne energije po kojoj je Pejaković poznat.

”Za nas koji smo odrasli na hard-roku, nema šanse da popustimo poziv da sviramo kao predgrupa Vajtsnejku. I da sviramo klasiku ili džez, opet bih nastupao ispred muzičara koje sam slušao kao klinac”, rekao je Pejaković.

Foto: Marko Edge

  1. […] Specijalan gost Whitesnakea je maestralni Nikola Pejaković Kolja sa svojim bendom, čija svirka predstavlja fantastičan intro za nastup glavne zvezde. […]

Comments are closed.