Nikola Vranjković objavio spot za pesmu “Zadrži svoj dah”

Beogradski muzičar Nikola Vranjković objavio je novi spot za pesmu sa hvaljenog albuma “Veronautika”#Illegalproduction iz Novog Sada s ponosom predstavlja novi spot Nikole Vranjkovića

“Zadrži svoj dah” je pesma Nikole Vranjkovića koja se nalazi na njegovom aktuelnom albumu “Veronautika” (Multimedia records, 2017). Spot je sniman tokom leta i jeseni na nekoliko lokacija u Novom Sadu i okolini.

Montaža i postprodukcija završeni su pre dvadesetak dana i spot je premijerno prikazan na novosadskoj promociji albuma “Veronautika”, održanoj u klubu “Fabrika” Studentskog kulturnog centra Novi Sad 31. januara, pred velikim brojem posetilaca.

Glavnu ulogu u ovom spotu sjajno je odigrao glumac-naturščik Miodrag Rašeta – Mikica, poznati novosadski skejter, inače zaposlen kao rasvetljivač u kompaniji “Studio Berar”. Snimatelj spota bio je Robert Gondi, scenarista i montažer Predrag Novković, dok je reditelj spota Nikola Končarević.

Da je Novi Sad u poslednje vreme važno mesto u karijeri Nikole Vranjkovića, pokazuje i nedavni sjajni koncert održan u Novosadskom pozorištu (Újvidéki Színház) 13. januara, kao i veliko interesovanje publike za predstojeći promotivni koncert albuma “Veronautika” koji će biti održan 3. marta, takođe u klubu “Fabrika”.

Prvi promotivni kontigent ulaznica već je rasprodat i u prodaji su ulaznice po redovnoj ceni od 800 dinara. Na dan koncerta, cena karte na ulazu u klub biće 900 dinara.

Total
0
Shares
Previous Article

Križevci Jazz Festival od 09. veljače do 03. ožujka

Next Article
moby

Moby objavio novu pjesmu i videospot "Mere Anarchy"