Share
Nikola Vranjković predstavio album “Veronautika”

Nikola Vranjković predstavio album “Veronautika”

Povodom objavljivanja novog albuma Nikole Vranjkovića “Veronautika” (Multimedia Music) u UK Parobrod u društvu prijatelja, kolega, saradnika i poštovalaca u utorak je održana promocija ovog izdanja.

U opuštenoj atmosferi prisutni su mogli da premijerno čuju pesme sa “Veronautike”, ali i da saznaju razne bitne stvari o samom snimanju, izboru pesama, izboru tema i budućim planovima.

O albumu su pored Nikole Vranjkovića pričali i njegovi prijatelji – Lazar Divjak, koji je nezvanični hroničar Block Outa i Nikole Vranjkovića, kao i autor teksta koji je odštampan na knjižici koja ide uz disk, Predrag Novković – novinar, promoter i muzičar koji je svirao sa Nikolom i Ivan Lončarević, novinar i muzički promoter.

Momčilo Bajagić Bajaga, koji je takođe prisustvovao promociji, u jednom trenutku je podstaknut razgovorom o pesmama, hitovima i generacijskim himnama rekao da je ovo jedan poseban album, te da tih generacijskih himni na njemu ima nekoliko.

– Ja bih želeo da izdvojim “Tajni život suterena”, jer ta pesma ima sve. I hit je i himna je, to moraju svi da čuju! Ta pesma će ostati za sva vremena – istakao je Bajaga.

blic.rs

 

 

  1. […] Ovoga puta sve će biti drugačije, mada je isto kao i uvek: u pitanju je promocija dugoočekivanog novog studijskog duplog albuma “Veronautika”, sa velikim brojem novih pesama u Nikolinom jedinstvenom stilu, koji sa sobom donosi dubinu […]

  2. […] muzičar Nikola Vranjković objavio je novi spot za pesmu sa hvaljenog albuma “Veronautika”. #Illegalproduction iz Novog Sada s ponosom predstavlja novi spot Nikole […]

  3. […] Vranjković (Beograd) je nedavno objavljenim albumom “VERONAUTIKA“, stavio blisatvu poetsko-muzičku krunu na glavu svoje inače raskošne autorske karijere. Ne pamti […]

Leave a Comment