Share
Nine Inch Nails objavili novo studijsko izdanje “Bad Witch”

Nine Inch Nails objavili novo studijsko izdanje “Bad Witch”

Skupina Nine Inch Nails predstavlja novo studijsko izdanje, naslova „Bad Witch“, koje je od 22. lipnja dostupno putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih platformi.

„Bad Witch“ donosi 6 novih pjesama skupine i dokazuje kako su Trent Reznor i Atticus Ross apsolutno u svojim najboljim kreativnim godinama! Kao vodeći singl s izdanja predstavljena je pjesma God Break Down the Door“.

Ovaj EP predstavlja ujedno i finalnu etapu trilogije koju su započeli s „Not The Actual  Events“ iz 2016. i „ADD VIOLENCE“ iz 2017. Najava o novom izdanju stigla je u momentima kada su pioniri industrial rocka objavili i datume svoje sjevernoameričke turneje „Cold And Black And Infinite North America 2018“, koju će započeti početkom rujna, uz podršku The Jesus and Mary Chain na svim koncertnim postajama.

Nobody sounds like Nine Inch Nails. The sounds that Trent Reznor and Atticus Ross get, they’re just mind-blowing.” – NPR

a new lease for life for Reznor’s creativity” – Noisey

Također, skupina je nastupima na Meltdown Festivalu, a zatim i koncertom u Royal Albert Hallu u Londonu nedavno započela i svoju kratku koncertnu turneju po Europi, gdje će održati nekolicinu samostalnih i festivalskih nastupa.

„Bad Witch“ popis pjesama:

Shit Mirror

Ahead of Ourselves

Play the Goddamned Part

God Break Down the Door

I’m Not From This World

Over and out

 

„Bad Witch“ izdanje dostupne je putem Deezera i Google Playa.