Share
Nipplepeople sutra u Sarajevu

Nipplepeople sutra u Sarajevu

Nipplepeople u Brew Imperial Society! 12.10.2019. u 22:00h je rezervisan za prvi koncert ove sezonu u Brew Imperial Society (bivše kino Imperijal) !

U BIS nam u oktobru dolazi jedinstveni electro-pop duo Nipplepeople!

Ukratko o njima – Maskirani dvojac slobodno može 2017. godinu proglasiti svojom. Fantastična obrada davnog hita Zdenke Kovačiček “Frka” jedan je od najuspješnijih songova sezone zahvaljujući kojem su našli put do radijskog etera, kako onog mainstream, tako i alternativnog, ali i do brojnih klubova i festivala po regiji. U vrijeme kad zdravi pop s ovih prostora zapravo oskudjeva kvalitetnim pjesmama Nipplepeople su se uspjeli nevjerojatnom lakoćom iskočiti daleko iznad ostalih.

Jedan od popratnih efekata “Frke” je, dakako, i vraćanje njihovih prethodnih singlova u fokus publike. Počevši od debitantskih “Sutra” i “Broj”, preko “Bolji” i “Ne volim te”, pa do sjajnog “Balkan Expressa” i naposlijetku #1 pjesme 2017. Nipplepeople su pažljivo birali čemu će se posvetiti i pritom nenapravili niti jedan krivi korak.

Karte za nadolazeći koncert su:

15KM parter
20KM balkon

– Eto ga – raja, sve znate! Famoozni Nipplepeople nam dolazu u raj’voSa, te slobodno očekujte jedan STRAVA koncert! Onako kako samo oni znaju!

12.10.2019. od 22:00h – Brew Imperial Society! (ul. Maršala Tita 56)

Vidimo se u BISu!