Bojana Vunturišević u Novom Sadu

Noćni program sa Bojanom Vunturišević 21. decembra u Hali 6 Novosadskog Sajma

Do skoro, Bojana Vunturišević bila je “nekadašnja pevačica benda Svi Na Pod”. Sada je dovoljno da se “malo, malo” zapeva i ljudi prepoznaju hit «Kese, Etikete» sa jednog od najdragocenijih albuma novije istorije domaće pop muzike, koji su kritičari svrstali u top tri regionalna albuma za prethodnu godinu.

Pesma “Kese, Etikete” proglašena je hitom 2017e godine, i broji preko milion pregleda na YouTube – u, a spot za pesmu “Noćni program” proglašen je najboljim spotom u protekloj godini.

Ova dama vrsnog vokala, ali i jedinstvene harizme koja se manifestuje kroz sada već prepoznatljive plesne pokrete, vreme u studiju i na sceni provodi gotovo isključivo sa prijateljima. Tako je producent albuma «Daljine», Ivan Marinković Bambi, ujedno i deo benda sa kojim Bojana nastupa. Zaključni član je producent elektronske muzike i izvođač, Marko Milošević, prepoznatljiv po svom akronimu Mkdsl. 

Ovom trio na bini se često priključuje saksofonista Jamal al Kiswani, Bojanin kolega iz nekadašnjeg benda, ali i misteriozne “Žene Kose” sa kojima se izvodi nova himna bratstva i jedinstva, pesma “E70”.

U proteklih nekoliko meseci Bojana Vunturišević je bukvalno postala jedno od najatraktivnijih alternativnih regionalnih muzičkih imena i njene numere kao i unikatna energija su bukvalno eksplodirale širom ex JU prostora.

Specijalni gosti na koncertu biće sve popularniji novosadski elektro rok bend Sputnik koji će nas sve prodrmati svojim ritmičnim i pevljivim hitovima.

Ulaznice u prodaji:

  • 500 din, akcija prvih 50 ulaznica
  • 600 din, pretprodaja
  • 800 din, na dan koncerta

Prodajna mesta: Gigstix, Eventim, Mungos

 

Total
0
Shares
Previous Article
dno.

Negativan koncert - dno. i Brujači u petak u Hard Placeu

Next Article
Hardcore Uzvraća Udarac - Bronze i Mind Prison u subotu u banjalučkom DKC-u Incel

'Hardcore Uzvraća Udarac' - Bronze i Mind Prison u banjalučkom DKC-u Incel