The-Group-serija

Nova RTS-ova serija „Grupa“ stiže na jesen

Serija „Grupa“ je nova dramska serija RTS-a koja se snima u Beogradu. Zamišljena je kao ambiciozna serija u kojoj se prepliću žanrovi i društvene grupe, a u središtu priče su tinejdžeri. Uz poznate glumce, „Grupa“ će predstaviti nova lica, a autori kažu cilj im je visok – da budu novi „Sivi dom“. Emitovanje serije planirano je za jesen 2019. godine.

Serija Grupa nova je dramska serija RTS-a, koja prati tri uzbudljive priče.

U fokusu prve linije priče je policajac Gaga (Igor Benčina) koga će istraga zločina dovesti do Strahinje (Filip Đurić), čoveka za koga sumnja da je umešan u ubistva.

Kriminalac Strahinja koji pokušava da legalizuje svoje poslove ucenama i potkupljivanjem stožer je druge linije priče, dok treća linija priče prati tinejdžera Vanju, koji će se sticajem teških okolnosti naći između policajca i kriminalca.

Pred Vanjom je težak izazov – kojoj strani će se prikloniti.

The-Group-serijaGrupa nije klasična policijska serija o istrazi, nije slika srpskog društva i omladine, niti je čini samo ljubavni zaplet.

Ova složena drama, realistična je priča o stvarnom životu, a porodične nedaće, svet gradskog podzemlja i sveprisustvo savremenih tehnologija, isprepleteni su i čvrsto povezani.

Serija Grupa teži da proširi i produbi sliku o uslovima života i karakterima glavnih likova, što doprinosi boljem razumevanju tema, likova, zapleta, ali donosi i humor, uzbuđenje, vezivanje i proživljavanje za gledaoce.

Porodica, škola i širi društveni okviri mogu da načine kriminalca, ali isto tako da stvore i heroja. Ko pobeđuje na kraju ove borbe, gledaoci će saznati na jesen 2019. godine.

Ekipa serije „Grupa“

Autori serije su Dragan Đurković i Uroš Tomić.

Scenaristi serije su Katarina Mitrović, Staša Bajac, Gvozden Đurić, Đorđe Milosavljević, Strahinja Madžarević, Vladimir Đurđević, Dunja Matić i Mirjana Novaković.

Reditelji serije su Uroš Tomić, Ivan Stefanović, Slobodanka Radun, Jelena Gavrilović, Nemanja Ćeranić, Miloš Radunović i Gvozden Đurić.

Uloge tumače Igor Benčina, Denis Murić, Filip Đurić, Vojin Ćetković, Dejan Lutkić, Jasna Đuričić, Milica Trifunović, Branka Katić, Nela Mihailović, Bojan Žirović, Irfan Mensur, Matea Milosavljević, Boris Isaković, Ivana Zečević, Mili, Pavle Mensur.

Direktor fotografije je Marko Cile Mladenović.

Total
0
Shares
Previous Article
Velibor Nikolić Brigand Okean Sreće

Velibor Nikolić objavio akustičnu verziju pesme „Okean Sreće“

Next Article
The Clash album

10 zanimljivosti o istoimenom debi albumu grupe The Clash