Share
Novi datum za beogradski koncert norveške grupe Wardruna

Novi datum za beogradski koncert norveške grupe Wardruna

U skladu sa preporukama i odlukama nadležnih državnih organa Republike Srbije, a koje između ostalog podrazumevaju i zabranu grupnog okupljanja na javnim mestima u zatvorenim prostorima, koncert norveške grupe Wardruna zakazan za 7. maj odlaže se za 27. avgust 2020. godine u Sava centru u 20:30 časova. Sve kupljene ulaznice za koncert u maju, važiće i za koncert u avgustu.

Einar Selvik, frontmen grupe Wardruna je prošlog meseca dao intervjue za nekoliko odabranih novinara povodom predstojećeg koncerta u Beogradu. Na pitanje novinarke dnevnih novina Glas Srpske da li je uzbuđen zbog dolaska u Beograd, Einar Selvik, je izjavio:

“Da, uzbuđen sam što ćemo nastupiti u Beogradu. Tokom proteklih nekoliko godina dobili smo mnogo poruka i mejlova iz ovog regiona. Dobar je osećaj što ćemo konačno posetiti Srbiju. Uvek je zanimljivo posetiti nova mesta, izvoditi pesme i povezati se s ljudima. Nismo mašinerija i nastupi nisu statični. Svaki koncert je drugačiji, zato što nastupi nisu monolozi. Nastupi su dijalozi. Povežete se sa prostorom i ljudima i podelite trenutak, tako da, stvarno se radujem susretu.”

Za sve dalje informacije o koncertu pratite facebook event.

Foto: Ester Segarra