Share
Novo izdanje ESC Lifea

Novo izdanje ESC Lifea

esclife7

Zagrebački indie rock/post punk bend ESC Life predstavio je svoje novo izdanje – split – 7”. Riječ je o zajedničkom materijalu s austrijskim bendom Remedy.

Kao i većina split izdanja, ovaj komad vinila je nastao kao rezultat uzajamne želje zagrebačkog indie rock benda ESC Life i sve glasnijih glazbenih istomišljenika Remedy, koji žive na relaciji Graz-Beč.

Zajedničke svirke, sličan pristup glazbi, drugarstvo i sličan svjetonazor su učinili svoje kako bi se nastavila punk tradicija izdavanja split ploče između bendova-prijatelja, svaki bend ima svoju stranu ploče.

U suradnji četiri nezavisne etikete (hrvatski PDV, austrijski Laserlife Records, njemački LastExit Music i kanadski Ill in the Head Records), Remedy i ESC Life promoviraju djelić svog novog repertoara, glazbu i drugarstvo kao takvo. Za ilustracije i omot je zaslužna drugarica Ivana Bugarinović (The CeletoidsChresus Jist).

ESC Life je bend kojeg čine iskusni glazbenici domaće alternativne scene, iza njih je zavidna količina nastupa van regije i album Access All Areas izdan za PDV. Drugi singl albuma, Bad Influence uvršten je na mixtape Here, I Made This For You philadelphijskih indie rockera Beach Slang.

Novo izdanje zagrebačkog indie rock/post punk benda ESC Life dostupno kao 7” vinil, te u digitalnom obliku. Riječ je o zajedničkom materijalu s austrijskim bendom Remedy.

Leave a Comment