Novosadski duo Short Reports objavio singl Nisam-min

Novosadski duo Short Reports objavio singl “Nisam”

“Nisam” je prvi singl alternativnog dua Short Reports na srpskom jeziku, u kome talentovani dvojac kombinuje noiz i pank sa primesama art roka. Koncizne rečni pesme, pomalo apstraktni paterni bubnjeva sa uvrnutim rifovima čine glavne primese ove numere koja najavljuje predstojeći EP.

Pesma “Nisam” je prvi singl sa novog izdanja novosadskog dua Short Reports. Posle nepune dve godine nakon izdavanja debi albuma “Cats VS Dogs” i preko 70 koncerata po regionu i Evropi, duo je spremio dva nova izdanja, EP na Srpskom jeziku i LP na Engleskom jeziku koji se nalaze u procesu snimanja i miksanja. 

Ovaj put u saradnji sa izdavačkom kućom KONTRA, “Nisam” je prva pesma koju je duo napisao na Srpskom jeziku, gde glavni vokal preuzima Nikolete, bubnjarka benda i koji najavljuje budući EP. 

Snimana u Beogradu u studiju “Down There” (snimatelj Uroš Milkić) i producirana u Čikagu, USA od strane Nikole Dokića, pesma “Nisam” govori o preispitivanju sebe i svih svojih uloga u životu. Spot koji potpisuje Vukašin Živaljević sniman je u studiju ZEBRA u Novom Sadu tokom leta 2023.

Total
0
Shares
Previous Article
The Thunder Corpses debi album Somewhere Over the Black Bay

The Thunder Corpses predstavio debi album "Somewhere Over the Black Bay"

Next Article
Nikola Vranjković predstavio spot za pesmu Arsenije

Nikola Vranjković predstavio spot za pesmu "Arsenije"