Nektar OK Fest 2019

Objavljen Nektar OK Fest aftermovie 2019 i najavljen datum za 2020.

Nektar OK Fest na Tjentištu 17/18/19 jula 2020

I dok se još uvijek prisjećamo najljepših trenutaka i uspomena sa ovogodišnjeg Nektar OK Festa, već polako počinjemo sa pripremama programa i sadržaja za narednu godinu. 

Jedinstvena OK avantura 2020. godine, svim ljubiteljima zabave, druženja i adrenalinskog doživljaja vrata će otvoriti 17/18/19 jula, kada nas na Tjentištu očekuje sedmo po redu izdanje Nektar OK Festa. 

U prethodnim godinama izgradili smo povjerenje i podršku najvjernije festivalske OK publike, a sa novim sadržajima, programom, i jedinstvenošću ovog prostora koji mnoge ostavlja bez daha, zaslužujemo povjerenje novih posjetilaca, koji nam dolaze iz regije, Evrope i svijeta. Utiske i atmosferu sa ovogodišnjeg Nektar OK Fest-a, možete pogledati u official aftermovie za 2019. godinu.

Ukoliko još niste imali priliku da zajedno sa nama uživate u magiji Nacionalnog parka Sutjeska, svim prirodnim ljepotama i kulturno istorijskim vrijednostima koje ovaj prostor nudi, ne oklijevajte za narednu godinu. Nektar OK Fest vam i ovaj put obećava puno dobre zabave, ljubavi i pozitivne energije.

Sve novosti i najave za 2020. godinu donosimo na www.okfest.net 

Ostanite OK…vidimo se na Tjentištu 17/18/19 jula 2020.  

Total
1
Shares
Previous Article
EVOLUCIJA-uskoro-kreće-na-mini-turneju-po-Evropi

Evolucija uskoro kreće na mini turneju po Evropi

Next Article
Nebeska tema - film o Vladi Divljanu

"Nebesku temu" u Kombank Dvorani pogledalo preko 3500 gledalaca