Share
Objavljen prvi teaser trailer 2. sezone serije “Mindhunter”

Objavljen prvi teaser trailer 2. sezone serije “Mindhunter”

Stigao je prvi teaser trailer za drugu sezonu Netflixove serije Mindhunter i u nekoliko kadrova otkriva ubojstva i misterij koji smo navikli dobivati od ove drame o serijskim ubojicama.

U traileru agenti FBI-ja, Holden Ford (Jonathan Groff) i Bill Tench (Holt McCallany), posjećuju poznato lice: fanovima omiljenog ubojicu Eda Kempera (Cameron Britton). Dvojac, koji je očito ponovno zajedno nakon što je budućnost Odjela za bihevioralnu znanost ostala visjeti u zraku na kraju prve sezone, došli su u posjet Edu kako bi se konzultirali o novom, nepoznatom serijskom ubojici.

“Ima jako razvijen imaginarni život, fantazira o tome što je napravio i što planira napraviti.”, govori im Kemper i dodaje: “Njegovi snovi ga obuzimaju. Uskoro se stvarni svijet neće moći s time usporediti.”

Teaser nam također otkriva nepoznatu ženu koja polako hoda kroz kuću i otkriva nešto zastrašujuće u kupaonici, iako nije jasno što ili koga vidi.

U teaseru također imamo prilike na kratko vidjeti još nekoliko poznatih ubojica: Charlesa Mansona, Samovog sina (Davida Berkowitza) i maskiranog BTK davitelja, prenosi MojTV.

Druga sezona trebala bi se baviti ubojstvima djece u Atlanti, seriji od 28 ubojstava, većinom djece i tinejdžera, svi Afro-Amerikanci, koja su se odvijala u Atlanti od 1979. do 1981. godine, a na Netflixu će biti dostupna od 16. kolovoza, a teaser je dostupan i na službenoj interaktivnoj stranici, zajedno sa svim drugim sitnicama vezanim uz seriju.