Share
Objavljen prvi teaser za HBO seriju ‘Watchmen’

Objavljen prvi teaser za HBO seriju ‘Watchmen’

Kako se Igra prijestolja bliži kraju tako se HBO polako sprema na život nakon njenog završetka i to s novom serijom. Posljednjih mjeseci radilo se na epskoj televizijskoj adaptaciji popularnih stripova Watchmen, a sada imamo prilike vidjeti i prvi najavni video.

Serija se temelji na istoimenim stripovima koje potpisuju Alan Moore i Dave Gibbons, a koje je DC Comics objavio tijekom osamdesetih.

Smještena u alternativno vrijeme, u kojem su superjunaci označeni kao odmetnici, nova drama izvršnog producenta Damona Lindelofa nalazi se u istom svijetu kao i stripovski materijal po kojem je rađena, ali priča odlazi u nova smjerova s nepoznatim likovima i drugačijom pričom.

Glumačku postavu čine mnogobrojna poznata imena: Regina King, Jeremy Irons, Don Johnson, Jean Smart, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II, Hong Chau, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers, Dylan Schombing i James Wolk.

U kojem će nas smjeru odvesti serija Watchmen saznat ćemo ove jeseni kada stigne na HBO. Točan datum premijere još nije otkriven, prenosi MojTV.