Share
Objavljen prvi trailer druge sezone serije ‘Jessica Jones’

Objavljen prvi trailer druge sezone serije ‘Jessica Jones’

Netflix se vraća sa prvim pravim trailerom za drugu sezonu Marvelove serije Jessica Jones, o ogorčenoj uličnoj superjunakinji koja se bori sa svojom traumatičnom prošlosti.

Iako smo već imali prilike vidjeti prve kadrove za novu sezonu, ovaj nam trailer daje uvid u ono što možemo očekivati kada se serija vrati na Netflix 8. ožujka.

Koliko možemo vidjeti, u novoj će sezoni Jessica (Krysten Ritter) biti usmjerena na istraživanje smrti svojih roditelja i tajanstveno eksperimentiranje koje joj je donijelo njen moći. Čini se da će se također boriti sa traumatičnim razvojem situacije iz prve sezone i borbom protiv svog neprijatelja Kilgravea.

Posljedice događaja u seriji The Defenders, u kojem se Jessica spojila sa likovima iz serija DaredevilIron Fist i Luke Cage, će najvjerojatnije također biti dio priče.

Druga sezona serije Jessica Jones biti će dostupna na Netflixu 8. ožujka, a tijekom ove godine se također očekuju nove sezone serije Daredevil, Iron Fist i Luke Cage, ali datumi njihovog izlaska još nisu poznati.

mojtv.hr

 

Leave a Comment