Objavljen soundtrack iz serije “Kosti”

Objavljen soundtrack iz serije “Kosti”

Muzika iz serije “Kosti”, koja nije ostavila ravnodušnim mnogobrojnu publiku u regionu, zvanično je objavljena na YouTube kanalu “Bosonoga produkcije”.

Kao i za seriju “Meso”, kompozitor Petar Bilbija je zaslužan za upečatljiv zvuk koji je vrhunski ispratio tematiku „Kostiju“, a posebno se istakla obrada legendarne pjesme “Što te nema”, kantautorke Jadranke Stojaković. Ova numera je izazvala naročitu pažnju gledalaca, posebno zbog toga što ju je otpjevala djevojčica Nikolina Čakalj, čime se izdvojila kao jedna od najupečatljivih segmenata serije.

Soundtrack donosi 11 mračnih i atmosferičnih zvukova koji prate ovu napetu triler priču smještenu u Banjaluci današnjeg vremena.

Serija “Kosti”, reditelja Saše Hajdukovića, nastala po scenariju Nikole Kolje Pejakovića, a čiji producent je Brankica Janković, po mišljenju kritike i publike ocijenjena je kao jedna od najboljih u triler žanru za 2020. godinu.

„Kosti“ su doživjeli ogroman regionalni uspjeh propraćen milionskim auditorijumom, a predstavljaju drugi dio trilogije o Banjaluci, koju, kao i seriju “Meso”, zajednički potpisuju “Bosonoga produkcija” i RTS.

Okosnicu priče čine dva lika s istim imenom – Kosta, koji se na različite načine i svaki u svom svijetu bore za opstanak u sistemu u kojem su potpuno razorene porodične, društvene i kulturne vrijednosti. Dok Kosta Govoruša, izbjeglica iz Krajine, pokušava da sa sestrom Kristinom nekako preživi baveći se krečenjem, Kosta Gajić mirno gradi karijeru u lijepom društvu svoje žene Zorice, inače direktorke marketinške agencije. Da „sve ima tačku pucanja“ dokazuju dvojica junaka koji svaki na svoj način i svaki u svoje vrijeme imaju ličnu osvetu.

Glavne uloge tumače Jovo Maksić, Ljubiša Savanović, Dragan Mićanović, Aleksandar Đurica, Boris Isaković, Milica Janevski, Nikola Pejaković, Nikola Rakočević, Dejan Aćimović, Lea Sekulić i Nikolina Friganović, a soundtrack iz serije „Kosti“ je dokaz da je i muzika odigrala jednu od ključnih performansa uz odličnu režiju, scenario i glumu.

Naslovna fotografija: Bosonoga produkcija

Total
0
Shares
Previous Article
Obojeni program singlovima ,,Kuda ovaj čovek ide" i ,,Ona samo pleše" predstavlja novu ploču ,,2021=41"

Obojeni program singlovima ,,Kuda ovaj čovek ide" i ,,Ona samo pleše" predstavlja novu ploču ,,2021=41"

Next Article
Rundek & Ekipa predstavili spot "Voljeti stvarno"

Rundek & Ekipa predstavili spot "Voljeti stvarno"