Share
Objavljen trailer za 3. sezonu HBO serije “Westworld”

Objavljen trailer za 3. sezonu HBO serije “Westworld”

Treća sezona Westworlda donosi nove svjetove!

Comic-Con nam, kao i uvijek, donese najave mnogih dugoočekivanih hit filmova i serija, a među njima je i nova sezona HBO hit serije Westworld. HBO nam je još u svibnju dao prvi teaser iz kojeg nismo mogli saznati detalje o radnji tako da su fanovi ovaj trailer dočeli s nestrpljenjem.

U traileru možemo vidjeti Maeve (Thandie Newton) koja dolazi u novi svijet smješten u Drugi svjetski rat, a za to vrijeme u ljudskom svijetu Dolores (Evan Rachel Wood) i druge domaćine, koji su pobjegli iz Westworlda u drugoj sezoni, love ljudi. Vidjet ćete i Aarona Paula koji je novi član glumačke ekipe ove sezone te Tessu Thompson u novoj ulozi.

Paul je na Comic-Conu rekao kako je jako uzbuđen jer je ogroman fan serije. No, nije ga samo to navelo da prihvati ulogu u ovoj sezoni, već je priznao da su ga priče u prve dvije sezone potaknule da razmisli o tome kako gleda na život.

Druga sezona završila je dosta neobično za mnoge jer se nije moglo shvatiti koji su točno domaćini pobjegli u pravi svijet. Showrunneri Jonathan Nolan i Lisa Joy su i sami rekli da je druga sezona bila zbunjujuća u nekim trenucima te da će treća kao glavnu temu imati novi svijet.

Treća sezona Westworlda će vremenski biti smještena negdje između 2050. i 2060. godine s tim da HBO još nije objavio točan datum premijere, samo se zna da će biti tijekom sljedeće godine. Dotada pogledajte trailer koji traje skoro tri minute, prenosi MojTV.