Blinded by the Light

Objavljen trailer za film “Blinded by the Light”

Luton u Velikoj Britaniji nije prvo mjesto koje padne na pamet kada se razmišlja o lokaciji filma čiji soundtrack sadržava pjesme velikog Brucea Springsteena. No, priča u filmu Blinded by the Light, temeljena na istinitim događajima, upravo se tamo odvija.

Danas imamo prilike vidjeti i prvi trailer za film.

Pod redateljskom palicom Gurindera Chadha, film donosi priču o Javedu (Viveik Kalra), britanskom tinejdžeru pakistanskog porijekla, koji odrasta 1987. godine.

Usred rasnih i ekonomskih prevrtanja tog doba, Javed piše poeziju koja mu je bijeg od netolerancije svoje okoline i neprilagodljivosti svog tradicionalnog oca.

Kada mu prijatelj predloži glazbu The Bossa, Javed u snažnim Springsteenovim tekstovima nalazi paralelu sa svojim, ne pretjerano laganim životom. Kako u njegovog glazbi nalazi katarzično oslobođenje za svoje potisnute snove tako istovremeno počinje nalaziti hrabrost da se izrazi na svoj jedinstven način.

Film je adaptacija hvaljenih memoara Greetings from Bury Park autora Sarfraza Manzoora, a film je dobio blagoslov od samog Brucea Springsteena.

Film je predstavljen na ovogodišnjem Sundance filmskom festivalu, a u kino distribuciju kreće početkom kolovoza ove godine, prenosi MojTV.

Total
0
Shares
Previous Article
BLEMC 2019. (Banja Luka Electronic Music Conference

BLEMC 2019. - Poznat program i učesnici

Next Article
Mark Ronson Late Night Feelings Lykke Li

Mark Ronson singlom "Late Night Feelings" ft. Lykke Li najavio istoimeni album