The-Beatles-Get-Back

Objavljen trejler za “The Beatles: Get Back”

Objavljen je zvaničan trejler za dokumentarni film višestrukog oskarovca Petera Jacksona o bendu The Beatles. Radi se o filmu iz tri dvočasovna dela po imenu “The Beatles: Get Back”, koji će premijeno biti prikazan na kanalu Disney+ od 25-27. novembra.

– Film je napravljen od do sada neobjavljenih, remasterizovanih snimaka grupe i pruža najintimniji i najiskreniji uvid u stvaralački proces i odnos između članova grupe koji je ikada snimljen –

navodi u saopštenju Walt Disney Studios.

„The Beatles: Get Back“ vraća publiku u vreme snimanja pesama u januaru 1969. godine, koje je postalo ključni trenutak u istoriji muzike. Dokumentarna serija prikazuje kreativni proces The Beatlesa dok pokušavaju da napišu 14 novih pesama, pripremajući se za prvi koncert uživo nakon više od dve godine. Suočeni sa gotovo nemogućim rokom, na testu je i snaga prijateljstva Johna Lennona, Paula McCartneya, Georgea Harrisona i Ringo Starra.

Serija je sastavljena je od skoro 60 sati snimaka nastalih 1969. godine koji do sada nisu prikazani javnosti i od više od 150 sati snimaka izvođenja pesama od kojih je većina bila zaključana više od pola veka.

Među njima su pesme koje se nalaze poslednja dva albuma benda “Abbey Road” i “Let It Be”. Prvi put u celini biće emitovan i snimak poslednjeg nastupa grupe The Beatles uživo, na krovu u londonskom Savile Row-u.

IN Medija

Total
0
Shares
Previous Article
Sopot Jednog dana

Sopot singlom "Jednog dana" najavljuje novi album

Next Article
Vader 15.12. u Novom Sadu

Vader 15.12. u Novom Sadu