Share
Objavljena knjiga “Život s idi(j)otima” autobiografska priča Nenada Marjanovića dr Frica

Objavljena knjiga “Život s idi(j)otima” autobiografska priča Nenada Marjanovića dr Frica

Dallas Records predstavlja: Knjigu “Život s idi(j)otima” autobiografsku priču Nenada Marjanovića dr Frica, bivšeg basiste pulskog punk benda KUD Idijoti.

Knjiga se bavi diskografski najplodonosnijim delom karijere sastava koji je ratnih godina stekao kultni status diljem Balkana, a antiratni stav i neskriveni antifašizam svrstao ih je među ikone urbane levice u ovom delu Evrope.

“Život s idi(j)otima” je iskrena i emotivna priča o Puli, Istri, ljubavi, mržnji, gašenju jednog sistema, uspostavljanju novog sistema, gašenju jedne i uspostavljanju druge države. Knjiga koja je prožeta pričicama iz života jednog rock sastava u vrtlogu rata, priča o ljudima, njihovim karakterima, priča pisana iz garderoba rock klubova, priča koja ulazi iza svetla pozornice, priča kojom se ne bave istoričari, a koja se bavi bendom koji je zasigurno istorijski fenomen urbane kulture jedne izgubljene generacije.

“Život s idi(j)otima” je treća knjiga Nenada Marjanovića dr Frica. Sa kolegom, bivšim bubnjarem KUD Idijota Diegom Bosuscom Pticom objavio je knjigu satiričnih pričica “Ukrudbene pojebnice”, a samostalno “Vrajžu makinu”, sažetak kolumni objavljivanih u dnevnom listu “Glas Istre”.

Nenad Marjanović dr Fric je novinar i komentator istarskog portala Regional Express, urednik i voditelj satirične televizijske emisije “Sistematski pregled” i pokretač i vlasnik istarske Rock galerije.,

Knjiga “Život s idi(j)otima”po ceni od 1500 dinara je u prodaji u Dallas Music Shopu Knez Mihajlova 48 I sprat

  1. […] Objavljena knjiga “Život s idi(j)otima” autobiografska priča Nenada Marjanovića dr Frica […]

  2. […] Objavljena knjiga “Život s idi(j)otima” autobiografska priča Nenada Marjanovića dr Frica […]

Comments are closed.