Share
Objavljena nova knjiga o Margiti Stefanović Magi, od ponedjeljka u prodaji

Objavljena nova knjiga o Margiti Stefanović Magi, od ponedjeljka u prodaji

Poznati beogradski novinar i muzički kritičar Dušan Vesić napisao je biografsku knjigu o Margiti Stefanović Magi, klavijaturistici legendarne grupe EKV, koja je svojom muzikom i svojom karizmom obilježila značajan period u povijesti rok scene na našim prostorima.

Preminula je 18. septembra 2002. u 43. godini života od posljedica AIDS-a, a zbog prekomjernog konzumiranja intravenoznih narkotika.

Ovo djelo, od ponedjeljka je dostupno u beogradskim knjižarama.

– Nakon višemjesečnog čekanja, evo je, konačno. U beogradskim knjižarama od ponedjeljka, u drugim gradovima vjerovatno s dan ili dva zakašnjenja, po cijeni od 1.099 dinara. Magična, nek nam je sa srećom – napisao je Vesić na svom Facebook profilu.

Pored ove, on je autor i knjige o grupi Bijelo dugme “Što bi dao da si na mom mjestu” i dokumentarnog filma o grupi Ekatarina Velika “EKV – Kao da je bilo nekad”.

avaz.ba

  1. […] knjige „Magi – Kao da je bila nekad“ Dušana Vesića biće održana 16. maja u 18 sati u Velikoj sali SKC-a Beograd. O svojevrsnoj femme fatale […]

  2. […] knjige “Magi – kao da je bila nekad” autora Dušana Vesića u izdanju “Lagune” održaće se u SKCNS Fabrici 17.5. u 20 […]

Leave a Comment