Objavljena prevedena autobiografija Dave Grohla u izdanju Rockmarka

Objavljena prevedena autobiografija Dave Grohla u izdanju Rockmarka

Rockmark predstavlja još jednu autobiografiju iz rock svijeta koja je, nakon autobiografija Brucea DickinsonaKeitha Richardsa i Brucea Springsteena, privukla svjetsku pažnju: Pripovjedač – priče o životu i glazbi Davea Grohla!

Već po samoj najavi, autobiografija frontmena Foo Fightersa zasjela je na drugo mjesto najpoželjnijih knjiga na Amazonu, a osim u Hrvatskoj prevedena je u dvadesetak zemalja diljem svijeta i taj broj još uvijek raste.

U Pripovjedaču Grohl se prisjeća brojnih anegdota i pustolovina iz obiteljskog i profesionalnog života: od djetinjstva u predgrađu Washingtona D.C. i tada suludog sna kako će jednog dana postati rock zvijezda sve do njegovog ispunjenja. Kroz gotovo 400 stranica obogaćenih brojnim fotografijama (većina ih je iz osobne arhive) Grohl nam prepričava kako je kao 18-godišnjak pošao na turneju sa Screamom, podsjeća nas na slavne trenutke Nirvane i Foo Fightersa, te opisuje kakav je odnos imao s Kurtom Cobainom i koliko ga je njegova smrt pogodila.

Između velikih tema Grohl provlači oduševljenje (koje se i ne trudi sakriti) što je upoznao, družio se i/ili svirao s Iggyjem Popom, Joan Jett, Little Richardom, Paulom McCartneyjem, Tomom Pettyjem, bendom AC/DC i mnogim drugima. Mimo glazbenih priča, upoznajemo ga i kao obiteljskog čovjeka, tatu koji je doslovce spreman proputovati pola svijeta i 16 vremenskih zona u 40 sati kako ne bi razočarao kćeri.

Zabavna, duhovita i optimistična, autobiografija Pripovjedač – priče o životu i glazbi otkriva Grohla kao vještog naratora i rockera, glazbenu zvijezdu koja je svakog dana zahvalna što može biti baš ono što jest.

Autobiografija Davea Grohla se u redovnoj prodaji očekuje do 15. prosinca, a do 12.12. traju prednarudžbe i knjiga se može kupiti za 139 kuna!

Total
0
Shares
Previous Article
Grupa Vreme čuda objavila istoimeni debi album

Grupa Vreme čuda objavila istoimeni debi album

Next Article
Sana Garić novi album Naočare za srce

Sana Garić objavila novi album „Naočare za srce“