One Possible Option Live Studio Session

One Possible Option predstavili nove pjesme na „Live Session-u“

Riječki alt. rock bend One Possible Option u okviru ‘Live Session-a’ predstavio je premijerno tri nove pjesme.

Priča je dvostruko zanimljiva iz razloga što je to ujedno i uvodno predstavljanje zanimljivog novog projekta ”Live Sessions” u ponudi Sound Station Recording Studija iz Zagreba pod producentskim palicama Maura Širola, Lea Anđelkovića te Ivana Škunce. A sa video strane Danila Cakovića.

Ono po čemu se ističe ovaj program je što je sve na vrhunskom nivou, od prostora, snimanja, produkcije do video produkcije. Na sessionu su odsvirane nove pjesme On my Knees, All we do Today i Hole.

One Possible Option je imao čast odraditi prvi session, nakon što su dečki iz studija bili na njihovom koncertu, te odlučili da su zbog uvježbanosti i materijala dobra kombinacija za to prvo predstavljanje programa.

“OPO je ove godine krenuo sa predstavljanjem novoga materijala na kojem smo radili par godina, te zbog toga bili malo odsutni sa scene. Te smo veoma sretni da na ovaj način možemo pokazati što se to kuhalo u studiju svo ovo vrijeme, pogotovo nakon veoma pozitivnih reakcija na koncertima te sa podrškom struke i publike pobjedom i nastupom na glavnoj pozornici INmusic festivala”, rekli su iz benda.

Text: Zdravko Kasapović ”Piggy”; Glazba: One Possible Option; Mix & Master: Mauro Širol; Tonski Snimatelji: Mauro Širol & Leo Anđelković i Kamera & Montaža Videa: Danilo Caković

Total
0
Shares
Previous Article
Moussaka i Ljuban u Fontani ispred Muzeja Jugoslavije

Moussaka i Ljuban u Fontani ispred Muzeja Jugoslavije

Next Article
LAstovo.OTOKGLAZBE

Sve je spremno za LAstovo.OTOKGLAZBE.2019.