Opoziv Bend

Opoziv predstavio svoj prvi singl – “Korak dva”

Sredinom prošlog meseca bend Opoziv izbacio je svoj prvi singl pod imenom “Korak dva”. Opoziv čine članovi poznatih imena beogradske undergound scene, kao što su Dog House, Tea Break, nekadašnje Tibie, The Bridge, Euforije i brojnih drugih.

Opoziv je plod dugogodišnjeg prijateljstva i saradnje ljudi koji su za sobom ostavili neka od izdanja koja su zauvek obeležila beogradsku underground scenu. Žanrovse odrednice ih nikada kao individualne stvaraoce nisu sputavale i zato je energija ovog benda iskrena i jedinstvena.

Spojivši muzičke uticaje svoji sadašnjih i nekadašnjih bendova (Stonewall, Austerity, 36 Daggers, Dog House, Teabreak, Euforija, All Of Us, Jain, Unison, The Bridge i Tibia), članovi Opoziva su tu da vas sa svojom kreativnom energijom nateraju da se zamislite da li je gitarski zvuk Beograda otišao u istoriju ili je samo bio u dubokoj hibernaciji.

Prvim singlom pod imenom „KORAK DVA“ Opoziv je najavio dugo spremani materijal, a novi singlovi tek predstoje.

Opoziv čine:Dejan Cvetojević – gitara i vokalAref Zaabi – gitara i back vokalVojin Kličković – bubanjMladen Tomašević – bass i back vokalMiloš Ćurčija – vokal.

Total
0
Shares
Previous Article

Report | Heart Sound Metal Fest 2019

Next Article
Sarajevo International Guitar Festival 2019

Osmi Sarajevo International Guitar Festival je pred nama