Share
Organizirani kaos ove godine se održava jubilarni 20. put u Kutini

Organizirani kaos ove godine se održava jubilarni 20. put u Kutini

Jedan od prvih hrvatskih alternativnih festivala, Organizirani kaos, ove godine će 26. svibnja u Kutini proslaviti ulazak u drugo desetljeće obilježavanja uz Elemental, Kawasaki 3P, Antenat, Motus, Atheist rap i Deafness by noise.

Organizator, Kulturni centar mladih očekuje da ovo izdanje festivala svojom kvalitetom i posjećenosti premaši sve dosadašnje.

“Kao i uvijek do sada Organizirani kaos je cjelodnevni događaj koji počinje u popodnevnim satima turnirom u malom nogometu, a posjetitelji imaju prilike uživati i u lijepoj prirodi kutinskog gradskog bazena na kojem se festival održava.

Osim prostora za piknik moći će uživati i u raznim rekreativnim sadržajima kao što su stolni tenis, boćanje, pikulanje…

U ponudi festivala je i dnevno-akustični stage na kojemu će nastupiti Los Kozmos, Ognjen Čudnoređe i Mateja Sekelja.

Dnevni sadržaj festivala u potpunosti je besplatan dok se ulaznice za noćni open-air koncert već mogu naći u pretprodaji.

Za vas sviraju:

Atheist Rap – dobro nam poznati novosadski punk rockeri i česti gosti drage nam Barake

Motus Vita Est – pioniri hardcore punk glazbe i pokreta u Hrvata

Antenat – Nakon 10 godina ponovno na Organiziranom kaosu.

Elemental – vjerujemo kako ih nije potrebno posebno predstavljati.

Kawasaki 3P – Članovi sastava su prekaljeni glazbenici koji su činili postave mnogih popularnih imena glazbene scene ( Haustor, Jinx, Kojoti, Majke, Pips, chips & videoclips, Hladno pivo…)
Publika ih najviše voli zbog njihovih izvrsnih javnih nastupa.

Deafness By Noise – Bend koji je davne 1996. godine uz Razlog za, K.O.O, Pić i Confusione Totale nastupio na prvom Organiziranom kaosu ikada! U svojoj povijesti djelovanja imaju zabilježeno nekoliko turneja sa sastavima kao što su Suicidal Tendencies, Biohazard, Sick Of It All, Madball, D.R.I., Slapshot, H2O…

DNEVNO-AKUSTIČNI STEJĐ

Los Kozmos – Članove ovog benda čine vrsni glazbenici koji su bili ujedno i pripadnici legendarnih kutinskih bendova poput Panj, Razlog za, K.O.O, Suhi kruh i malo masti…

Ognjen Čudnoređe Bašić – nešto što morate doživjeti

Spomenute ulaznice u pretprodaji su od 10. veljače i to u Hoodoo baru i Caffe baru Taboo u Kutini, Dirty old shop, Tratinska 18 u Zagrebu te na Entrio.hr, a cijena će im se mijenjati ovisno o mjesecima i to:

Od 10.02. do 31.03. – 50 kn
Od 01.04. do 30.04. – 60 kn
Od 01.05. do 25.05. – 70 kn
te na dan – 90 kn

Više informacija o festivalu možete saznati na Facebook događaju.

Ulaznice na Entrio.hr