Share
“Ostani kod kuće”: Podmornica je spremila savršene playliste za karantin

“Ostani kod kuće”: Podmornica je spremila savršene playliste za karantin

Podmornica predstavlja #OstaniKodKuce playliste koje u saradnji sa drugim muzičarima, umjetnicima i prijateljima kreira za slušanje.

U danima kada nam se svima preporučuje da budemo kod kuće, dobra muzika je neophodna kako bi sačuvali zdrav razum i unutrašnji mir, ali i razveselili se u vrijeme pandemije. Dva puta dnevno objavljujemo TOP 10 selekcije muzičara, umjetnika i drugih ljudi u kojima ćete moći uživati i osvježiti svoj muzički repertoar. Playliste su dostupne na Youtube i Spotify.

“Ovakve plejliste su neka vrsta današnjeg ‘miks-tejpa’, svaka spremljena sa ljubavlju svog autora u želji da podijeli svoju omiljenu muziku sa drugima. Iz ekipe Podmornice vas pozivaju da se povežete se sa novim ljudima i novom muzikom, pojačajte svoje zvučnike i rasplešite u svojoj karantini. Svakako vas niko ne vidi”, poručili su iz Podmornice.

Playliste možete pratiti na: Podmornica Spotify, Instagram i Facebook.

Podmornica je sarajevska online izdavačke kuća, koja već drugu godinu promoviše domaće nezavisne i eksperimentalne muzičare. Podmornica je poznata kao podetiketa Submarine Vibes, te ovom prilikom poziva i sve koji nisu da preslušaju njihova izdanja objavljena u prethodnih par mjeseci kao što su albumi Hibrid,etc. i Kosmo i Kvitera, te V.A. kompilacija Ispod Povrsine uz 13 domaćih muzičara.