Share
Otkrivena kompletna glumačka ekipa nove sezone serije “Fargo”

Otkrivena kompletna glumačka ekipa nove sezone serije “Fargo”

FX je objavio punu glumačku ekipu četvrte sezone serije Fargo, koja će s produkcijom krenuti ove jeseni u Chicagu. Antologijska serija adaptacija je kultnog filma braće Coen, a stiže od showrunnera i tvorca serije Noah Hawleyja. Svaka sezona vrti se oko različitih likova smještenih u više-manje istom svijetu.

Već smo prije otkrili kako će jednu od glavnih uloga u novoj sezoni preuzeti Chris Rock, a danas doznajemo kako će mu se pridružiti Jack Huston kao Odis Weff, Jason Schwartzman kao Josto Fadda, Ben Whishaw kao Rabbi Milligan i Jessie Buckley kao Oraetta Mayflower. U glumačkoj ekipi su još i Slavatore Esposito, Andrew Bird, Jeremie Harris, Gaetano Bruno, Anji White, Francesca Acquaroli, E’Myri Crutchfield i Amber Midthunder.

Serija uskoro kreće s produkcijom, a izlazak se očekuje već tijekom sljedeće godine, no točan datum još nije poznat, prenosi MojTV.

Službeni sinopsis otkriva nam detaljnu radnju:

Godine 1950. došao je kraj dvije velike američke migracije – one južnih Europljana iz Italije, koji su došli u SAD na prijelazu u novo stoljeće i smjestili se u sjeverne gradove poput New Yorka i Chicaga – i Afro-Amerikanaca koji su napustili jug u velikim brojevima kako bi pobjegli od Jima Crowa i preselili se u iste te gradove – te je došlo do sukoba autsajdera, svi su željeli komadić “američkog sna”. U Kansas Cityju u Missouriju, dva kriminalna sindikata dogovorila su nelagodan mir. Jedan Talijan i jedan Afro-Amerikanac. Zajedno nadgledaju alternativnu ekonomiju – onu eksploatacije, ucjene i droge. To je također povijest Amerike. Kako bi učvrstili svoje primirje glave obje obitelji odlučile su zamijeniti se za najstarije sinove.

Chris Rock glumi vođu jedne od obitelji, čovjeka koji – kako bi napredovao – predaje svog najstarijeg sina svom neprijatelju, a zauzvrat mora odgajati sina svog neprijatelja kao svog. Nije jednostavno, ali je profitabilno. No, onda vođa mafije u Kansas Cityju ode u bolnicu na rutinsku operaciju i umre. I sve se mijenja. To je priča o imigraciji i asimilaciji. I o stvarima koje radimo za zaradu. I kao uvijek, ovo je priča o načelno pristojnim ljudima koji su se uvaljali preko glave.

Jer, to je Fargo.

Foto: sbs.com.au