WIND-ROCK-UP-2021

Otvoren konkurs za Wind Rock UP

Wind Rock UP je takmičenje demo, odnosno neafirmisanih, bendova koje se prvi put održava u Vršcu, a u organizaciji festivala Wind Rock Fest.

Cilj nam je prevashodno da mladim i novim bendovima pružimo priliku da se predstave široj publici, a potom da se kroz takmičenje dokažu i osvoje vredne nagrade – poručili su organizatori.

Planirani datum održavanja je 29. jul 2021. godine na Vršačkom jezeru, gde će šest bendova imati priliku da vam se predstave kroz takmičenje, a pobednike će birati stručni žiri.

Kao vrhunac ove večeri, nastupiće čuveni boemski pankeri “Jorgovani”, ekipa koja beleži sve veću popularnost i predstavlja pravi primer kako jedan bend može od “nule” doći do jednog od najtraženijih bendova u Srbiji.

Prijave bendova su u toku i trajaće do 13. juna 2021. godine. Pravo na prijavu imaju svi mladi, neafirmisani bendovi koji se bave  autorskim radom.

Prijave se vrše isključivo putem maila windrockup@gmail.com, a ono što je potrebno poslati je:

  1. Kratka biografija benda (u PDF ili Word format )
  2. Fotografiju benda
  3. Spot ili video benda (link ka Youtubeu)
  4. Link ka Facebook stranici benda
  5. Obevezno u biografiji benda ili mailu navesti kontakt osobu!

Prijave pristigle posle roka, neće biti razmatrane. Po završenom konkursu, uslediće glasanje na Facebook stranici festivala, gde će publika imati priliku da izlasa šest bendova koji će imati priliku da se takmiče.

Finalni rezultati će biti objavljeni na Facebook stranici festivala, a bendovi koji su prošli u finale takmičenja kontaktirani.

Total
2
Shares
Previous Article
Mud Factory

Mud Factory objavio spot za pesmu “All Shall Be Erased”

Next Article
Pozivi u stranu album benda KOIKOI

'Pozivi u stranu' - debitantski album benda KOIKOI