TAKT-Festival-2019-Otvoren-poziv-za-prijave

Otvoren poziv za prijave na TAKT Festival 2019

Pod nazivom “Nađi svoju boju” TAKT Festival u organizaciji Asocijacije Kulturanova iz Novog Sada uputio je otvoreni poziv svim autorima muzike da se prijave na TAKT festival koji je takmičarskog karaktera, a čiji će pobednici i finalisti imati šansu da svoju autorsku muziku predstave u čak četiri države partnerski uključene u okviru ovogodišnjeg, osmog po redu, TAKT Festivala 2019.

Internacionalni TAKT Festival 2019 pod nazivom “Nađi svoju boju” upućuje poziv svim mladim izvođačima i autorima akustične muzike da se prijave za učešće na ovom takmičarskom festival, dok će u nedelju 11. avgusta biti održan i prvi promotivni događaj TAKT Festivala u Novom Sadu, gde će se javnosti predstaviti jedan od prethodnih finalista “Gandy & The Sin Experience”, u kafeu Beeraj, s početkom u 20 časova.

Osmi po redu Tradicionalno akustično kompozitorsko takmičenje – TAKT Festival biće održan od 20-22 septembra 2019. godine u Novom Sadu, u specifičnom prostoru SoulPeddler, gde će pored koncertnog i takmičarskog dela, koji je besplatan za sve posetioce, biti organizovan i bogat umetnički program s partnerima iz Slovačke, Poljske, Mađarske, uz performanse Francuskog cirkusa, zatim radionice organizacije Femixeta iz Beograda, organizatorki “Rok kampa za devojčice”, prezentacije projekata TeatarNova i MuzikaNova Asocijacije Kulturanova, projekcije filmova u saradnji sa Dok’n’Ritam festivalom, kao i predavanja iz oblasti produkcije i muzičke industrije.

TAKT festival koji organizuje Asocijacija Kulturanova iz Novog Sada sa ciljem podrške mladim izvođačima i grupama kroz promociju autorske, akustične muzike, poziva sve zainteresovane autore muzičkih dela bez obzira na geografsko poreklo ili muzički žanr da se prijave na www.kulturanova.org/taktfest/

Dođite i pronađite svoju boju na ovogodišnjem TAKT FESTIVALU od 20-22. septembra 2019. godine u

Novom Sadu!

Više o samom festivalu ili u slučaju potrebe medija da se obezbede izjave organizatora i za sva ostala pitanja medija na e-mail: jelena@kulturanova.org ili na broj 0652073136 (Jelena).

Total
0
Shares
Previous Article
World Music Fest Zeman 2019

II World Music Fest Zeman u Novom Pazaru od 15. do 17. augusta

Next Article
nikola-Vranjkovic-Lake-fest

Galerija | Lake Fest, Nikšić (08.08.2019.) – Prvi dan