Share
Otvorene prijave za 13. O’ROCK FEST

Otvorene prijave za 13. O’ROCK FEST

Otvoren je natječaj za prijavu bendova za poznati zagorski festival O’ROCK FEST koji će se održati 19. listopada u Domu kulture u Oroslavju. Pozivaju se neafirmirani demo bendovi s područja Republike Hrvatske i inozemstva da se prijave za sudjelovanje na jedanaestom izdanju festivala.

U prijavi je potrebno poslati demo uradak bilo kakve kvalitete u mp3 formatu s minimalno 2 autorska uratka ili linkove na kojima je moguće poslušati demo uradak, biografija benda (kratak opis, glazbeni stil koji svirate, članovi benda i godine rođenja, kontakt, adresa vaše stranice ako ju imate),  fotografiju benda ili video zapis, tekstove pjesama s kojima se prijavljujete na 13. O’ROCK FEST (minimalno 2 teksta).

Pobjednik O’ROCK FEST-a dobiva statuu Feniksa i nagrade osigurane od strane organizatora i sponzora.

Uz bendove koji se natječu nastupit će i renomirani bendovi kao gosti večeri. Osim dobre svirke, treba održavat će se  i raznovrsne glazbene radionice te dodatni popratni sadržaj kojim će biti upotpunjena cjelina događaja 13. O’ROCK FEST.

Prijave za 13. O’ROCK FEST šaljite na mail Udruge mladih Feniks: udrugamladihfeniks@gmail.com ili na adresu udruge: Udruga mladih Feniks, Krušljevo Selo 168, 49 243 Oroslavje, a otvorene su do 5. rujna ove godine

Pokrovitelji festivala su Ministarstvo kulture, Krapinsko-zagorska županija i Grad Oroslavje.